- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми чоек!
Омръзна ми вече и от момчета и от "любов" и от всичко. В последните няколко години нямам никакъв късмет с момчетата. Всеки път попадам на пълни кретени в които се влюбвам до полуда и после съжалявам. Давам много и не получавам нищо насреща. Омръзна ми вече..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Най-хубавите неща се случват точно когато не ги очакваш, защо не вземеш да се отпуснеш и да се оставиш на течението, виж ти може изведнъж късметът да ти се усмихне.
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Не можеш да слагаш всички момчета под един знаменател!
Ако някой те разочарова,не е задължително и следващия да го направи![]()
Просто продължавай да търсиш ПРАВИЛНИЯ.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не всички момчета са кретени. Не оставай с грешно впечатление за любовта. . . Просто на тая възраст почти никой не знае какво точно иска и се получават тъпи изцепки, късане, изневери и тем подобни глупости, ама всичко си е част от пубертета. . . ;pp
Smile.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Не си единствената... аз съм същия...Първоначално написано от uBuTo
Първоначално написано от lucho13
. . според мен трябва ти трябва малко почивка . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
От кое?Първоначално написано от pussucetka
Да живеят сапунените сериали.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
от всичко това, което ти се е случило . .Първоначално написано от uBuTo
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
еми или стани лесбийка, или или не спирай да пробваш.Все ще намериш човека,просто се иска време и търпение. Успех!!![]()
Ем чоек не е толкова лесно. Постоянно мисля за бившия си. В един момент го мразя, после го обичам, после искам да сме приятели. Ама няма как - той ме мрази!Първоначално написано от pussucetka
![]()
защо те мрази..
Точно..Първоначално написано от LiRRRa
И не забравяй,че всичко се случва,когато НАЙ-МАЛКО ги очакваш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
''в последните няколко години нямам никакъв късмет с момчетата''- ти не беше ли на 14-15 или се бъркам?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Прави си кефа бе, не ти е време за любов сега !
Винаги съм си мислела, че трябва да започна да се занимавам с момичета . Ето ти идея ^Първоначално написано от uBuTo
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
аз пък мислех същото за момичетатаПървоначално написано от uBuTo
![]()
спокойно...когато най-малко очакваш ще се появи перфектния човек за теб....вярвай и ще се случи и никога не се отказвайайде успех
![]()
Добре де, това е този, за който са те били ти си халосала няква в галвата с тръба за него?![]()
Извинявай но ти си на 12-14, за каква любов може да става на дума?
Не всички момчета са кретени и идиоти, макар че има тенденция броят им да се увеличава с голям темп.
Нищо, ще си намериш и ти твоят![]()
Lexynnka
Детството ти отлетя ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
на 15 съм бе човек!Първоначално написано от L0ST
![]()
Още си малка за да се отчайваш толкова. Любовния ти живот почва едва сега. Не си срещнала правилните хора - не избързвай, истинската любов ще те намери така или иначе и точно тогава, когато съвсем не очакваш.![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
В последните няколко години нямаш късмет в любовта ?? А ти на колко си![]()
на 15 .. имам предвид последните 2 години ..Първоначално написано от justonegirlwithonehope