- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми чоек!
Аз на 13 цъках футбол и четях детски списания.. тя ми се оплаква, че от тогава не й върви в любовта.![]()
Ходи си учи уроците, вместо да се занимаваш с неща, които не са ти на годините.
Ще намериш подходящото момче,изисква се време и търпение.
То,няма туко така да падне от небето!![]()
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
[b][color=black]Espa
Who needs love relationships when you have heroine![]()
това е до един моментПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
Пробвай да останеш за известно време сама без да мислиш " Колко още бе?!" Почини си известно време,режи ги. Когато решиш,че можеш да споделиш щастие с даден човк действай. Не прибързвай.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
spoko ne si edinstvena![]()
пиши ми на мене. аз ще ти го давам. когато и където искаш, а дори и да не искаш няма да питам.![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
емии занимавай се с нещо, което ще те кара по-малко да мислиш за него . . живота е пред теб, през колко много крастави жаби трябва да стигнеш за да стигнеш до цялата истина . . !Първоначално написано от uBuTo
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Знаеш ли и аз се бях отчаяла така. След като скъсахме с последния си казах "не ще остана сама, докато не завърша училище, не си завърша университета (понеже е в чужбина) и не се остановя трайно някъде...е седмица след това бях с ново гадже, но си има причина да тръгна с него и да забравя тези планове поне за още 2 години.
Аз наистина много обичам приятеля си, но дали това наистина е любов. Едва на 17 години съм и, може би тази любов е още детска и несериозна. Винаги съм се чудила коя лубов всъщност е детска и коя истинска и сериозна. Ние двамата живеем заедно. Това прави ли любовта ни сериозна и истинска? Или е още детска...? Още няколко години няма да мога да си отговоря на този въпрос, но рано или късно и сама ще го разбера.![]()
Аз сам на 14 и не ми е трябва гаджесам си ми е много добре даже
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D