Момичето което ухажвам се прибира от едномесечно пътуване от Испания и сам рашил да и купя цветя.
Проблемат е следният: Незнам какви![]()
Помощ?
Рози от най-скъпитеи няма начин да не се впечатли !
![]()
Първоначално написано от lucho13
не е важно какви ще са цветята, ВАЖЕН е жестът
![]()
но розите са класика и ще я очероват![]()
Теменужки.
Някви,които да вървят в магазина и с уроци по граматика..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
или и вземи някой красив букет или няколко красиви червени рози![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Мъ мнол сте яки кат предлагате клишета.ЕВАЛА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
Абе сега е сезона на лалетата.
Дай малко по-нестандартно.
Уф, че скучни хора сте.
Мина им времето.
WindScar <3333
Подари й слънчогледи <3 ^^ Леле ако някой ми подари 100 слънчогледа колко ще го обичам <3 ^^
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Леле колко си изкуствена
WindScar <3333
Nice ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от Sisi7u
Напълно съм съгласна![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Подари и черна роза. Ефекта винаги е поразяващ.![]()
![]()
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
Пффф червените рози са толкова скучни и баналниАз никак не бих се зарадвала ако някой ми подари.
Според мен можеш да провериш какво е значението на някое цвете и да й подариш това което най-пасва на чувствата ти. Можеш дори на малка картичка да напишеш какво е значението.
Или просто да питаш някоя нейна приятелка какви цветя обича. Аз на моя годеник му бях казала още преди първата ни среща че много обичам слънчогледи и той ми подарява слънчогледи или други цветя които приличат на слънце.![]()
я и направи един хубав горски/полски букет от свежи, неангажиращи цветя. много хубав може да стане.
стига изискани баналности.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз знам, че не е хубаво да се подаряват цветя четно число /асоциацията е мъртвец/.Първоначално написано от ShtrudeL
Виж кво, пич, че розите са си клише- така е. При такова разнообразие от лалета /изтичат ми очите по тези красавци от около месец вече- мина по алеята и очите ми остават там/, нарциси, зюмбюли и прочие хубави пролетни цветя да се забиеш на рози не е много добра идея.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!