- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парна баня
Имам черни точки и се консултирах с леля ми която е козметичка.Каза да си направя парна баня като пусна пакетче с лайка чай.В момента нямам и не мога да сляза до магазина.Искам да попитм става ли с друг и какъв трябва да е ?
Защо не се обадиш и да я питаш щом е козметичка . Аз си правя без липов чай смисъл само пара.
Аз си я правя с лайка,не знаех че може и с липов чай
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
А аз се къпя с много топла вода и след баня ги махам със златната халка от сватбата на майка ми ;дд
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
как става това?
а авторката що направо не си запише едно часче и да и ги махне професионалист ?![]()
лайка, липа, мента, градински чай![]()
.. sъbиrаsh целиiя ми swяtт .. w sеbе sи .. [] ..
с трици от аптеката за 70стотинки най-лесно![]()
Еми както се стиска с ноктите...само,че с халката натискаш само от едната страна на пъпката/точката ;дддПървоначално написано от britzy
и става.Почти не боли и не става червено после...
![]()
При мен става и само с вода.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
A защо след като леля ти е козметичка,не отидеш при нея,при професионалист всичко ще е ок и освен това ще си сигурна,че черните точки са изстискани докрай.
Защото като ги махам аз не боли...смисъл аз си знам как да ги махна така че да не ме боли..иначе съм ходила и повече няма да отидаПървоначално написано от britzy
^ Недей така де, правиш лоша реклама на леля си.![]()
Иначе този начин със златния пръстен наистина действа.
хаха днеска бех,кажи ми на мене-като куче се гърчиш ееейПървоначално написано от gerityySUN
![]()
И аз бях така като ми го казаха,но ...Първоначално написано от cookie_master
![]()