- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един приятел иска да правим секс , но не съм сигурна ...
еби кон за начало и караи заек
Голям размер на картинката! /machoka/
Недей ще съжеляваш после,направи го с човек който обичаш с човек който е специален за теб когато си сиг. когато ти сама го поискаш.
това не е нещо дето да го направиш с приятел.. и то първия ти път. Изчкай подходящото време и човек. Щом не си сигурна и се колебаеш значи не трябва да го правиш
като дойде времето сама ще разбереш
Пък и човека трябва да е много специален за да си напълно отпусната и да почувстваш всичко както трябваУспех
![]()
Недей.Но,ако толкова те сърби катерицата...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Бахти всички ти казаха НЕДЕЙ ! Аз пък ше ти кажа ДАВАЙ![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
плющете са там пък ко ти пука![]()
![]()
![]()
Ако го обичаш като нещо повече от приятел направи го но според мен си прекалено малка не ти е време още поизчакай още 1 2 години и тогава. Намери си сериозен приятел и тогава го нарпави когато си сигурна.![]()
Всеки казва НЕ го ПРАВИИ ??? защо оставете я да та прецени само им дайте някой друг съвет но не да им казвате кво да прай и да им ръководите живота !!!! тфа че някой е правил секс с гаджето и ощесе обичат нима значи че и тя трябва да постъпи така???
Виж ще ти кажа може и да си несигурна но това е нормално защото е нещо ново за теб и на 25 да си пак няма да си сигурна и ще си притеснена ако ти е за първи път но ти трябва да чубстваш че го искаш дори и малко но ти знаеш най-добре защото никой незнае какво мислиш точно така че прецени сама защото за такова важно нещо неможе да искаш някой друг да ти каже какво да правиш но ако го искаш и ако момчето не е някой "боклук" НОО ТИ ТРЯБВА ДА ГО ИСКАШ не го прави защото някой от форума или някоя приятелка ти е казала че трябва направи го САМО ако искаш ако не искаш и чувстваш че той не е човекът НЕ го прави но ти си знаеш на 15 години вече мислиш разумно като голям човек такак че можеш да си прецениш![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Щом не си сигурна не го прави... аз също съм на 15 и още не съм готова и мисля да го пр на 17-18[b]
Приятел??? WTF??? ми да хубаво е.... пусни му на момчето...
It's too late...
Абе и на 15 не съм разсъждавала така ... Как секс с приятел??? ... Може да звуча консервативно, ама това е интимност. С приятели ходиш на кафе, говорите за спорт и за музика, не се плющите когато ви скимне. От личен опит знам, че когато не се чувстваш сигурен в нещо и когато всички казват, че е грешка не трябва да го правиш. Ще съжаляваш. Ама давай, твоя живот си е.
[Сега не мога да убедя приятеля си, че съм се променила и не се чукам с който го подаде. И е много много кофти.]
Един ден ще осъзнаеш, че тези неща се правят с наистина специален човек, но ще бъде късно. Еби се момиче, няма да си първата. А дано да си последната обаче![]()