.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Глас

Глас

Значи бях си на село за няколко дена и се разболях ... предполагам че е настинка ! След няколко дни и до сега гласът ми падна страшно много дори и в последните часове шепна .. не знам какво да направя ... да пия ли нещо или .... ако някой знае нещоо .. Ще съм благодарен ако помогнете !

Супер фен Аватара на zoreto
    а боли ли те гърлото? Аз като ми стане така,че не мога да говоря почвам с чайовете

Значи първоначално ме болеше сега спря, но пък за разлика от това гласът ми сериозно стихна ...

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    ще ти мине....
    и на мен ми се е случвало.
    В 3 клас на 3-те редички имахме отговорник,който проверяваше дали всеки има домашно.И на едната редица бях аз и щом влезеше госпожата трябваше да кажа дали има някой без домашно и ако има-кой.Но тъкмо преди да влезе госпожата и нещо ми стана на гласа и само шепнех.И то нали шумно и никой не ме чува,само виждат че си отварям устата
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Лошо си настинал, и аз съм си губила гласа. Не се напрягай, смучи бонбони, пий нурофен или нещо такова, и чай всяка вечер. Ще ти мине. Може да пробваш и с инхалация, страшно помага.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Писането на КИРИЛИЦА е задължително.
    амк933

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Има едни хомеопатични таблеткиза смучене
    HOMEOVOX, пише, че са за уморени гласни струни, пресипналост и т.н. Мисля, че в случая ще ти помогнат, но ходи на лекар по-добре

Благодаря тии .... ще го пробвам (:

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Има едни хомеопатични таблеткиза смучене
    HOMEOVOX, пише, че са за уморени гласни струни, пресипналост и т.н. Мисля, че в случая ще ти помогнат, но ходи на лекар по-добре
    HOMEOVOX е наистина страхотен. Поне на мен много ми помага. Само че трябва да спазваш дозата и да си го пиеш на всеки 1-2 часа.

Град
    WonderLand
    Лекар, хапчета за смучене, чай, мед
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    ще ти мине....
    и на мен ми се е случвало.
    В 3 клас на 3-те редички имахме отговорник,който проверяваше дали всеки има домашно.И на едната редица бях аз и щом влезеше госпожата трябваше да кажа дали има някой без домашно и ако има-кой.Но тъкмо преди да влезе госпожата и нещо ми стана на гласа и само шепнех.И то нали шумно и никой не ме чува,само виждат че си отварям устата
    хаха и аз имах такава случка в 3-ти клас само че ме караха да чета на зеленото и аз неможех да говоря едвам шепнех

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Лошо си настинал, и аз съм си губила гласа. Не се напрягай, смучи бонбони, пий нурофен или нещо такова, и чай всяка вечер. Ще ти мине. Може да пробваш и с инхалация, страшно помага.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Споко..
    Нищо ти няма..Просто настинка..

Иначе и аз преди си "изгубих" гласа..Нашите ми даваха да пия чайове,смучащи хапчета ((Ефизол))..Парацетамол ((преди лягане)) и си ми мина до 2 дена някъде
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Яж по една лъжица мед сутрин,на гладно,пий чайове,смучи лукчета,ще се оправиш
    Cullens

Мерси на всички Ви ... междодругото днес турсих в аптеката Хомовокс ама нямаше ... затова си взех нещо подобно на него .. Хоможен... дано да има същият ефект

пий сурово яйце рано сутрин бабина рецепта[[гадория]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си