Значи бях си на село за няколко дена и се разболях ... предполагам че е настинка ! След няколко дни и до сега гласът ми падна страшно много дори и в последните часове шепна .. не знам какво да направя ... да пия ли нещо или .... ако някой знае нещоо .. Ще съм благодарен ако помогнете !![]()
Значи първоначално ме болеше сега спря, но пък за разлика от това гласът ми сериозно стихна ...![]()
ще ти мине....
и на мен ми се е случвало.
В 3 клас на 3-те редички имахме отговорник,който проверяваше дали всеки има домашно.И на едната редица бях аз и щом влезеше госпожата трябваше да кажа дали има някой без домашно и ако има-кой.Но тъкмо преди да влезе госпожата и нещо ми стана на гласа и само шепнех.И то нали шумно и никой не ме чува,само виждат че си отварям устата![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Лошо си настинал, и аз съм си губила гласа. Не се напрягай, смучи бонбони, пий нурофен или нещо такова, и чай всяка вечер. Ще ти мине. Може да пробваш и с инхалация, страшно помага.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Писането на КИРИЛИЦА е задължително.
амк933
Има едни хомеопатични таблеткиза смучене
HOMEOVOX, пише, че са за уморени гласни струни, пресипналост и т.н. Мисля, че в случая ще ти помогнат, но ходи на лекар по-добре
Благодаря тии .... ще го пробвам (:![]()
HOMEOVOX е наистина страхотен. Поне на мен много ми помага. Само че трябва да спазваш дозата и да си го пиеш на всеки 1-2 часа.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Лекар, хапчета за смучене, чай, мед![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
хаха и аз имах такава случка в 3-ти клас само че ме караха да чета на зеленото и аз неможех да говоря едвам шепнехПървоначално написано от vanesa0pld
![]()
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Споко..
Нищо ти няма..Просто настинка..
Иначе и аз преди си "изгубих" гласа..Нашите ми даваха да пия чайове,смучащи хапчета ((Ефизол))..Парацетамол ((преди лягане)) и си ми мина до 2 дена някъде
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерси на всички Ви ... междодругото днес турсих в аптеката Хомовокс ама нямаше ... затова си взех нещо подобно на него .. Хоможен... дано да има същият ефект![]()