.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Aeternus peccatum

Aeternus peccatum

Don't judge me. The world made me this way. And true, its my fault - I let it happen!

Ta за да е за раздела...и да се веселите вие нуубите - Съществува ли любов?

П.С. Ти си знаеш какво имам предвид.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Aeternus peccatus

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Съществува ли любов?

Не-поне не при некфи ,които са на 12/13/14/15
    трябва човек да е осъзнал принципите си в живота,да има посока на развитие и тогава чак идва сериозната любов-а не само като лапетата да имаш списък с бройки
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хайде, за добре дошъл ще остане темата.

Съществува, но не по начина по който я виждат тийнoвете

Любов е по-скоро отдаденост на нещо, а не само на някого.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Съществува, разбира се. Навсякъде около нас е.
    Когато се събудиш , погледнеш през прозореца и видиш слънцето - то не те ли озарява , не те ли кара да се радваш на живота и да си кажеш на ум- обичам слънцето , обичам живота.
    Малко смесих обич с любов ^

Както каза wosh , любовта е отдаденост ме само на някого , но и на нещо.
    Някои хора са отдадени на работата си , други на семейството си / половинките си , трети на изкуството.

Идеята е , че любовта е навсякъде. И въпроса - "Съществува ли?" ми се вижда излишен.

Мерси w0sh. Радвам се, че ме помниш. Виждам, че си станал модератор. Честито

Lupus in fabula

Град
    million miles away (:

Re: Aeternus peccatum

Don't judge me! The world made me this way! And true, its my fault I let it happen!

Чия е тази мисъл??

Ние не сме точно 'виновни' за това в какво сме се превърнали. Всеки човек се изменя според обстоятелствата и начина по който се стичат. Претръпват от някое голямо нещастие в живота и се научават да гледат на малките проблеми отгоре-отгоре и да не се разстройват от тях. Срещат любовта (която съществува,да) и започват да намират всеки мрачен ден за светъл. Към добро или лошо,всички се променяме от тези неща в живота,които се случват на всеки,но всеки сам избира как да ги възприеме и да се справи с тях.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Don't judge me! The world made me this way! And true, its my fault I let it happen!

Чия е тази мисъл??

Ние не сме точно 'виновни' за това в какво сме се превърнали. Всеки човек се изменя според обстоятелствата и начина по който се стичат. Претръпват от някое голямо нещастие в живота и се научават да гледат на малките проблеми отгоре-отгоре и да не се разстройват от тях. Срещат любовта (която съществува,да) и започват да намират всеки мрачен ден за светъл. Към добро или лошо,всички се променяме от тези неща в живота,които се случват на всеки,но всеки сам избира как да ги възприеме и да се справи с тях.
    Точно така С това съм много съгласен. А да съм съгласен с някой е рядкост. Въпрос като го каза така...от какво зависи посоката?

П.С. Мисълта не излиза ли в гугъл? Странно а? Но...тя си има специално предназначение всъщност

Lupus in fabula

Град
    million miles away (:

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck

Чия е тази мисъл??

Точно така С това съм много съгласен. А да съм съгласен с някой е рядкост. Въпрос като го каза така...от какво зависи посоката?

П.С. Мисълта не излиза ли в гугъл? Странно а? Но...тя си има специално предназначение всъщност
    Посоката на развитие на нещата от живота ли?? Ако за нея ми говориш: От нас зависи,много ясно. Няма от кой друг,на тоя свят трябва сами да си помагаме. Примерно може много хора да ни повтарят "Давай,ти можеш",но ако самите ние нямаме и капка самоувереност в себе си,няма как да им повярваме. Всичко произлиза от самите нас. Нещата от живота ни се случват,ние ги регулираме. Това,което ни спохожда - добро или лошо,е единствено в резултат на нашите действия. Поне аз така мисля,няма как да знам дали съм права.

А иначе ако щеш вярвай, ама не съм питала чичко Google за мисълта. Направо теб попитах.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Ъъъ .. разбира се, че съществува. о.О (все едно да попиташ 'Съществува ли омразата/гневът/радостта .. ?')
    Съществувала е, съществува и винаги ще съществува.
    Не знам защо периодично във форума се правят теми - Има ли любов/Съществува ли любовта и т.н :/
    Нямаше да има такива теми, ако авторите им осъзнаят, че любовта, както каза w0sh, не е само към някого, а и към нещо. :/
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Балатон.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си