- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерния час ...
Не,селяните не осъзнават ... а и да смешен съм си не ме е срам да си го призная ... ама Софиянец ФАКТПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
[/quote]Първоначално написано от GirLN
![]()
ти ме разби заклевам се , нещо много бесни станахте....
скрити лимонки сте вие ....
![]()
![]()
ХАХА поне си призна... ама да сам каза софиянец факт - лешпери пълни![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ела да видиш ...Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Не, той няма да млъкне и ще става все по-смешен и по-смешен!
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
НЯМАПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Не повече от вас че ми отговаряте ...Първоначално написано от GirLN
![]()
![]()
![]()
![]()
Изпълзял от село, отишъл в София и вече големия гражданин. Жалка картинка си... Съставът на София: 1 милион мангали, 1 милион селяни
И ние с nicolepcd се возим в градския транспорт с възрастни хора, но нямаме нищо против тях.Все пак и ние някой ден ще остареем.
![]()
nicolepcd
Айде питай някой бе отворко. Нека видим кой е по-смешния. Кво ли се занимавам аз? Последен пост от мен в тая шибана тема. Мърльо вземи се в ръце, осъзнай се, не се прави на много печения, защото не си и няма да станеш скоро! АЙДЕ ЧАО БЪЛГАРСКИ ПРОВАЛ! (даже има и рима)
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
може да се окаже някакъв хибрид, между дветеПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
не мога да ви смогна да ви чета простотиите, по - бавно ако обичате![]()
всички сте смешни
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Виж сега хубаво е да правиш разлика между СЕЛЯНДУР и СЕЛЯНИН,можеш да си от София,можеш да ползваш Armani,благодаря ти,че ни се похвали какъв парфюм използваш,обаче манталитета и обноските ти толкова много куцат,че и да се опитваш да се правиш на баровец,си един тъп,прост СЕЛЯНДУР и за жалост моето момче,съвсем не си наясно с живота...
Ние с еlsy се возим в тролея и всеки ден ни мачкат старци с чували с картофи, чушки и т.н., обаче ние мълчим и търпим... До КОГААААААА, АРЕ направете нещо, искаме още тролеи, искаме въздух, искаме затварящи се врати, искаме неразвалящи слуха ни вратиииииииии. Старците не ни пречат, но разговорите определено са им интересни.Първоначално написано от elsy
![]()
Старците добре, ама циганите... Елсиии, помниш ли как една женица - циганка падна върху нас и изсипа 3те плика с боклукк.. ммм, незабравим момент
Особено миризмата след това.. ммм, пролетни цветя... ммм
;д;д
еlsy![]()
страшни сте ... цялата тема беше ебавка .... исках да видя какви парантии има в тоя форум ....
Такова нещо не се забравяПървоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
Също така искаме по-мили контрольори, по-малко дупки по пътищата, нови тролеи, нова тролейбусна линия, която да минава през пл. Руски и т.н.!!
КМЕТЕ, ДОКАТО ЧЕТЕШ ТОВА ЗАПОЧНИ ДА СИ ВОДИШ ЗАПИСКИ С НУЖНИТЕ РЕФОРМИ!!!!
nicolepcd
"пантерии" - това на селски диалект?Първоначално написано от Valento
КМЕТЕ, искаме СПЕЦИАЛЕН ТРОЛЕЙ ЗА МЕН И elsyПървоначално написано от elsy
![]()
еlsy![]()
ТОЧНО ТАКА!! И ИСКАМЕ ТИ ДА СИ НИ ШОФЬОР, КМЕТЕ!!!Първоначално написано от nicolepcd
nicolepcd
КМЕТА ПРЕЗИДЕНТТТТПървоначално написано от elsy
Elsy - министър на образованието
![]()
еlsy![]()
Не искам.Мечтата ми е да стана кметица.
![]()
nicolepcd - жена на ВЯНКОВ!
nicolepcd