.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Боли ме страшно много.

С приятеля ми сме заедно от няколко месеца и не бяхме правили секс.Аз го бях правила само веднъж до сега, с бившия ми, а той е водил редовен полов живот с предишните си приятелки.Таа снощи спахме заедно и момента просто си дойде.Всичко уж е наред, любовната игра, всичко е идално.Възбужда ме страшно много, като му правя свирки свършва за 10 минути най-много.Понеже бях правила секс преди доста време, а и само веднъж, реши да започне първо с пръсти, но мен ме болеше ужасно много и просто не можех.Доста тясна съм и не мога да издържа на болкката, която всъщност е огромна.Както и да е, стисках зъби, въпреки, че ме болеше доста, но когато дойде време да започне с половия си член, просто не можа да го вкара.И на двамата не ни е ясно защо, просто не иска и не иска.Бях достатъчно възбудена, причината не е в това, достатъчно опитен е, но не иска и не иска.Някой може ли да даде някакво мнение защо става така и също така да даде някакъв съвет да притъпим болката.Защото днес още ме боли, въпреки, че е било само с пръсти.

ПП: Ще съм много благодарна

Привет, на мен ми се беше случило същото. Ами явно размера не е от най-скромните,напротив. Ти си кажи-речи девствена, няма какво да се чудиш... На мен до 5-6 път ме болеше и едвам ми го вкарваше. Пробвай сама у дома с колкото можеш повече пръсти и ще е по-леко когато дойде момента за секс. Относно кървенето-ако на сегашния ти приятел е по-голям от на бившия-нормално

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Може да пробвате с лубрикант ... презервативите Sportex са по 3 бройки в кутийка + пакетче лубрикант. Но и отделно може да се купи лубриканта.

I'm inlove with a criminal...

Za cs 1vs1 pi6ete na skype outlawz.95

Да,момичетата са много прави!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Може да пробвате с лубрикант ... презервативите Sportex са по 3 бройки в кутийка + пакетче лубрикант. Но и отделно може да се купи лубриканта.

това си помислих и аз! на дюрекс лубриканта съм чувал,че е добър.

__________________________________________________ ______________________________

Добавете ме в impulse,че много тъпо... http://impulse.bg/xHouseLover
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Град
    Rousse
    Здрасти, та по повод въпроса ти и при мен беше така таржите няколко пати да не кажа и седмици, страшно много ме болеше.Обаче да знаеш нормално е и при доста жени е така, просто си мн тясна и мусколите ти не са свикнали с "чуждото тяло" след известно време всичко ще се оправи, а относно това че не може да влезе в теб това е на нервна основа, подсъзнателно се страхуваш и това влияе на цялото ти тяло.Просто се отпусни и го остани да те милва и така нататък и всичко ще се нареди.Успех!

Благодаря много. Първо ще поговоря с него и заедно ще решим какво да правим, но мисля, че ще послушаме съветът за лубриканта

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    В никакъв случей Sportex , Durex му е майката имам много приятели които са се оплаквали от Sportex, че получават обриви или подобни проблеми. Вземете си син Durex лубрикант и презервативи мисля,че ще ви е мн приятно може да вземете и Xtra sensitive червени с едно перце на кутията за по голямо удоволствие, защото са по-тънки и прилепват по формата
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ще го преживеете...
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си