С приятеля ми сме заедно от няколко месеца и не бяхме правили секс.Аз го бях правила само веднъж до сега, с бившия ми, а той е водил редовен полов живот с предишните си приятелки.Таа снощи спахме заедно и момента просто си дойде.Всичко уж е наред, любовната игра, всичко е идално.Възбужда ме страшно много, като му правя свирки свършва за 10 минути най-много.Понеже бях правила секс преди доста време, а и само веднъж, реши да започне първо с пръсти, но мен ме болеше ужасно много и просто не можех.Доста тясна съм и не мога да издържа на болкката, която всъщност е огромна.Както и да е, стисках зъби, въпреки, че ме болеше доста, но когато дойде време да започне с половия си член, просто не можа да го вкара.И на двамата не ни е ясно защо, просто не иска и не иска.Бях достатъчно възбудена, причината не е в това, достатъчно опитен е, но не иска и не иска.Някой може ли да даде някакво мнение защо става така и също така да даде някакъв съвет да притъпим болката.Защото днес още ме боли, въпреки, че е било само с пръсти.

ПП: Ще съм много благодарна