- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Петна от фон дьо тен
Здрасти хора.Проблемът ми е следния-всеки път когато използвам фон дьо тен, след максимум час става на петна.Пробвах да го фиксирам с пудра, но резултата беше още по-ужасен.Някакви идеи каква е причината и как да го предотвратя?
Мерси предварително.![]()
П.П - ползвам фон дьо тен на Loreal True Match
Пробвай след като си сложиш ФДТ да минеш със суха кърпичка, така няма да е напластено... И не си пипай лицето.
А може и да е от фдт. Не съм го ползвала този.
Отдолу слагай основа/кремче някакво и го нанасяй с гъбичка.И аз преди това имах този проблем.![]()
нанасяй го с гъбичка![]()
Просто аз
е как с гъбичка като тя попива всичко..пък и не мисля ,че е от значение, защото момичето казва, че всичко си е нормално, а чак след час става на петна..Първоначално написано от Neopitom3na
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аз ползвах същия и бях много доволна.![]()
Да не би по принцип да имаш проблем с пигментацията на лицето или пък чувствителна кожа?
Das Feuer liebt mich
Ами надявам се проблема да не е от кожата.Не мисля,че е прекалено чувствителна..
Мерси за отделеното време![]()
Крем-ако кожата ти е по-суха си слагай ''по-мазен крем''. И обратното-иначе ще изглежда още по-зле...
Шофирай разумно - стигни жив!
Попивала всичко..Първоначално написано от liim0nka
![]()
Много е смешно да си говорите ей така,без да знаете.Като отидеш на гримьор да не те маца с пръсти.Пък и ест.,че не става веднага на петна-нали трябва да 'засъхне'. +крема е много важен,както вече казах.
![]()
Нанасяй основа за грим,преди фдт!