- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малко странен въпрос но имам нужда от отговор!
Значи онзи ден бяхме в пансиона .. събрахме се и си лафихме , пихме тва онова... и по едно време едно момче на име Иван отвори темата за това дали е добре само да си минава от дупето с тоалетна хартия.. Тъй като съм от турски произход на мен ми се стори малко НЕОБИКНОВЕННО.
Та искам да попитам вие след "Голямата нужда" само с тоалетна хартия ли се бършите ? Защото обикновенно аз "мацам" с ръчичка и избърсвам
Не мисля че това е много хигиенично това само да избърсваш с тоалетна хартия![]()
Чукайте се за удоволствие
Първоначално написано от zoreto
Имам предвид с намокряне на ръката.. и т.н
Защото съм чувал че някои минават само с тоалетна хартия и край![]()
e как в ръка бе.мокриш си ръката и си търкаш задника,нещо ли ми има на мен ,че не мога да възприема нещо днес? ако наистина само с мокра ръка се бършеш не ми се иска някой да се здрависа с теб.......... та по-добре вземи се измии дори и само дупето отлкото сами с мокра ръкаПървоначално написано от iskamdate123
![]()
След като си измиеш дупето нормално е да си измиеш ръката със сапун ...Първоначално написано от zoreto
Да си измия само дупето - е то не е ли същата работа? С ръчичка трябва да се мие.. та да.. след намокряне на ръката си мия дупето 1во докато се изчисти както трябва. СЛед това си мия и ръката и съм готов
Въпроса беше какво правите вие? аз ви обесних какво правя аз .. Zoreto ти си наред
![]()
как с ръцете беднешно време е модерно да се наведеш и да си оближеш задника обилно .
btw ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ !!!![]()
* ** ** ** ** ** ** ** *
Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии
ОМГ ! отварям тая тема и ми се ..моля ви се... нямате ли си родители да си споделяте тези работи.... Не мога да проумея как нормален човек би написал такава тъпа и гнусна тема ..
Вярно че е празник на шегата ама това не ми прилича на шега а на гадория ..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не не е ФЕЙК. Говоря напълно сериозно и не е никаква 1во априлска шега.Първоначално написано от SkylineDrift
Като говорите за това да не се срамувате? Мисля че е напълно нормално да се пита.. а и ако минавате само с тоалетна хартия без да подмиете ... ТОВА е по ГНУСНО от това да си измиеш с намокрена ръка ОТДОЛУ!
ОМГ, какво общо има подмиването с бърсането? Можеш просто да се миеш като хората всеки ден, а не да си ровичкаш из гъза! Ех, пропилях си sideways look-a, толкова беше подходящ за тая тема...
Да ясно че турчин би пуснал подобна глупост![]()
![]()
Естествено че само с тоалетна хартия се бърша... тя е направена за тва.
не си бъркам из гъза струва ми сееее гнусно
к'во им има пък на турцитеПървоначално написано от fgirl14
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Расизмът е интересно нещо..Първоначално написано от fgirl14
Хмм .. а запитвала ли си се че почти винаги остава "малко мърсотия" след като се избършеш?Аз смятам че ако ти не си бъркаш в гъза т.е да се измиеш както трябва, никой няма да го направи .. Гнусно викаш ?
Гнус те е от самата себе си ?
Та по твоята логика , значи турците се грижат за личната хигиена , а ти предпочиташ да си НЕхигиенична , но расистка?![]()
Първоначално написано от MaGuSs
![]()
![]()
Ти "българино" отивай в Турция![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
научи кви са турците с кво съзнание и как мислат![]()
освен че са подли и НАЙ долни
животни
боклуци
Първоначално написано от iskamdate123
беее деба циганина внимавай кой наричаш нехигиенична НЕ ме учи на турските ви гнусотии аз съм българка ясно ли ти е :P не си бършим задника с ръка бе циганинима тоалетна хартия има и баня
аиде изчезни че не ми се занимава
Не съ хора...Казвали са ми, че е чисто при тях, няма дупки по пътищата, но забележи сами се цапат с лайна..Ко очакваш, да ги харесваме лиПървоначално написано от MaGuSs
![]()
![]()
А ти замислял ли си се, че може пък да се измиеш както си трябва (т.е. да се изкъпеш или да се измиеш с канче с вода и сапун), вместо да си бъркаш в гъза с гола мокра ръка? Бършеш с хартията, миеш с вода и сапун, чиста работа. Едва ли ходиш по 7 пъти на ден, за да не можеш да си позволиш да е примерно само сутрин или само вечер, когато ти е удобно да се измиеш.Първоначално написано от iskamdate123
кво се връзвате не виждате ли че се ебава![]()
![]()
ДОРИ гадните турци невярвам да си бършат задника с....ръка![]()
![]()
Ха кой казал ,че съм българин ???Първоначално написано от fgirl14
Първо се научи да пишеш на Български и тогава ми пиши "НАЙ долни" без тире.
И откога викаме на човека "чивотно"![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
ахахахахаха предполагах че си турчин...Първоначално написано от MaGuSs
ужассссс
И все пак не съм сгрешила като съм написала "българин"....пак не си. Оставаш си турско![]()
и кво значи "чивотно" бе турчино? нещо неразбрах![]()
и ТОЧНО ЦИГАНИН КАТО ТЕБ ДЕТО НЕМОЖЕ И ДА ПИШЕ НЯМА ДА МЕ УЧИ ДА ПИША НА БЪЛГАРСКИ ЯСНО ЛИ ТИ Е БОКЛУК ТУРСКИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде![]()
Млъкнете бе, расистки идиотчета такива! И тая ли тема решихте да осерете? (haha, I made a funny!) Кога ли ще пораснете и ще се осъзнаете?
Бях създал тема за оплюване ама сеха,че я заключиха.Това ,че бъркам копчетата ,когато пиша не значи ,че не знам български.Първоначално написано от WaterLilly