.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Фен
    Град
    под масата ;)
    аз съм ЗА с едно уточнение, че сексът с приятел не е за тинейджъри. когато човек поузрее и си контролира хормоните, чувствата и т.н. няма никакви проблеми да си се оправя с приятели.

Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    аз съм ЗА с едно уточнение, че сексът с приятел не е за тинейджъри. когато човек поузрее и си контролира хормоните, чувствата и т.н. няма никакви проблеми да си се оправя с приятели.
    Има нещо вярно.

Моята история пък е по-различна. С едно момче бяхме познати (не приятели), преспахме 2 пъти. После осъзнах, че е било грешка и не исках повече, той настояваше да го правим пак поне през следващите 2-3 месеца. Разбра, че няма да стане и спря да настоява. Сега след година и нещо вече сме станали доста добри приятели. И нямам никакви подобни желания към него.... то и беше един секс

само да внеса една корекция:

приятел в нужда се избягва!

относно секса с приятели - аз приятелки имам 2-3 като те наистина са ми приятелки - познавам ги от повече от 10 години и не бих искал да правя секс с тях по простата причина, че съм ги възприел именно като приятели, а не като момичета.

относно секса с приятели - от къде да знам, както споменах аз не бих го направил, но пък има хора дето си ги кефи е така да си се шибат с приятелите си и после да си ходят на кафенце с тях...

живота е странна работа, още по-странни са отношенията между хората.
    някой приемат секса като секс просто, аз го приемам като израз на чувства към някой. съответно като няма чувства, няма и готин секс.

Nap1lno s1m s1glasna s gir. 6to pa da ne moje 2ma priqteli da pravqt sex?! Az s1m go pravila s nai-dobriq si priqtel i ni6to ne se e promenilo... Mn dobri fr sme-spodelqme si vsi4ko, smeeme se mn, b1zikame se i pro4ie... Nai-vajnoto e 4e ne se revnuvame ot dr mom4eta i momi4eta. Ako priqtelstvo, pridrujeno s1s ex pri vas ne potr1gne i si4ko se srine zna4i ediniq e imal 4uvstva spored men, i to nespodeleni...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    За много ясто просто за кеф без по интимни чувства
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Секс с приятел ?!

Цитирай Първоначално написано от DeniSinKa
    ЗА или ПРОТИВ сте, сексът с приятел?!

И ако ДА, защо бихте правили секс с човек когото чувствате като много добър приятел, за самата тръпка или просто за опит??
    ЗА, заради тръпката. Но знай, че секса при приятелството го разваля. После утношенията не могат да са същите... !
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си