- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с приятел ?!
аз съм ЗА с едно уточнение, че сексът с приятел не е за тинейджъри. когато човек поузрее и си контролира хормоните, чувствата и т.н. няма никакви проблеми да си се оправя с приятели.
Има нещо вярно.Първоначално написано от zaiobaio
Моята история пък е по-различна. С едно момче бяхме познати (не приятели), преспахме 2 пъти. После осъзнах, че е било грешка и не исках повече, той настояваше да го правим пак поне през следващите 2-3 месеца. Разбра, че няма да стане и спря да настоява. Сега след година и нещо вече сме станали доста добри приятели. И нямам никакви подобни желания към него.... то и беше един секс![]()
само да внеса една корекция:
приятел в нужда се избягва!
относно секса с приятели - аз приятелки имам 2-3 като те наистина са ми приятелки - познавам ги от повече от 10 години и не бих искал да правя секс с тях по простата причина, че съм ги възприел именно като приятели, а не като момичета.
относно секса с приятели - от къде да знам, както споменах аз не бих го направил, но пък има хора дето си ги кефи е така да си се шибат с приятелите си и после да си ходят на кафенце с тях...
живота е странна работа, още по-странни са отношенията между хората.
някой приемат секса като секс просто, аз го приемам като израз на чувства към някой. съответно като няма чувства, няма и готин секс.
Nap1lno s1m s1glasna s gir. 6to pa da ne moje 2ma priqteli da pravqt sex?! Az s1m go pravila s nai-dobriq si priqtel i ni6to ne se e promenilo... Mn dobri fr sme-spodelqme si vsi4ko, smeeme se mn, b1zikame se i pro4ie... Nai-vajnoto e 4e ne se revnuvame ot dr mom4eta i momi4eta. Ako priqtelstvo, pridrujeno s1s ex pri vas ne potr1gne i si4ko se srine zna4i ediniq e imal 4uvstva spored men, i to nespodeleni...
За много ясто просто за кеф без по интимни чувства![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
ЗА, заради тръпката. Но знай, че секса при приятелството го разваля. После утношенията не могат да са същите... !Първоначално написано от DeniSinKa
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()