.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

подарък за момиче... помощ

Давайте предложения за подарък на момиче плсс

възраст? интереси? предпочитания?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Букет - може би рози. Или една розичка.
    Парфюм - внимавай с избора.
    Плюшена играчка- аз не харесвам, но много момичета им се радват.

Ако познаваш добре момичето можеш да експериментираш с нещо "по-така" - някакъв забавен сувенир , плюшена играчка - скункс (подарявала съм, мнооого беше сладка , една сивичка ) , белезници , абе, използвай въображението си.

Ако не познаваш девойката ^^ Нещо обичайно.

момичето на теб каква ти се пада? приятелка/гадже/роднина дай няква информация
    иначе плюшени играчки наистина харесват повечето така че

Аз само ще кажа, че момичетата се радваме на всичко! Било то обеци, гривничка, герданче, цветя, парфюмче.. Всичко. не го мисли толкова.

Голям фен Аватара на Callisto
    -Гривничка, която да и напомня за теб (аз лично имам такава, но от баща ми, който обичам повече от всеки друг и е най-добрият ми приятел и уникален човек) Не съм я сваляла от 3 години и не смятам да го правя.

-Плюшенка -имам много, но винаги се радвам на нови и нови. Няма къде да легна на леглото си,а гърдероба ми е пълен с тях, но ме даряват с радост и ми напомнят, че някой ме обича.

-Котенце-гаджето ми ми подари котенце, понеже му надух главата, че си търся. Адски е сладко и си го обичам със все сърце.

-Колие- гаджето ми ми подари едно колие(зъбче от лъв) преди 6/7 месеца в знак, че ме обича повече от всичко. Имаше го още от малък и не го беше свалял никога. На няколко пъти се бях опитвала да му го взема, но на него му беше прекалено ценно, но един ден ми го даде. Помоли ме да не го свалям, ама никога. И веднъж не съм го свалила.

Стига сте се нареждали, форума не е за това.А ти като пускаш тема, за да получиш адекватен отговор можеш да дадеш малко подробности вместо да псуваш, сещаш ли се ?

По темата - каквото и да и купиш ще се зарадва, ако е от сърце.Аз съм за нещо малко, но стойностно.( нямам предвид материална стойност ). Също така подаръка може да е придружен с някакъв букет, обаче не рози - клише са.Можеш да и купиш орхидея или някакъв пролетен букет от различни цветя, кремове и прочие.Нещо нежно и красиво.

Ако е за гаджето ти според мен плюшено мече ще бъде подходящо...
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Повече от фен Аватара на sian4eto
    за момиче всичко е подходящо например: гривна букет с рози или там каквито цветя обича някаква плюшка гердан обичи ...
    `only God can judge me!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    плюшената играчка или бижу са за всякаква възраст и винаги се харесват
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Белезници с розови пухчета.. :P

мерси на всичкиии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си