- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- проблем с родителите ми
Добре де, на колко км е това село. Я кажити от де си и той от де е.Първоначално написано от spopi
До селата в околността тука има рейсове през няколко часа. А то дали е от село илиот град, ако е от много далече няма много значение..
----------------------------------
Ааа, радвам се, радвам се![]()
Lexynnka
Аз се кьорах, кьорах, ама това пусто село не го видях.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Кофти, на 80км е. Ами примерно идва до у вас сутринта, след обяд хваща рейс за Пазарджик и от там със сигурност има рейсове до селото му често...
Lexynnka
Щом любовта я има, има и начин. Селото не е толкова набутано, все ще има рейсове до Пазарджик и до вас после. Само, че разходите незнам.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да бе, проклетите рейсове са адски скъпи! От моя град до София - 17 лв на едната и 17лв на другата страна. А то има няма 160км... Представям си ако реша да хвана рейс до някдъе по-далеч колко ще ми струва...ДОбре, че наще още е карт ако ми се анложи да ида някъде![]()
Lexynnka
според мен ще е най-коректно ако му отговориш,че някакви роднини ще са ви на гости по това време и предложиш да се видите навън.
Да но не мога да го лъжа секи път така
Благодаря за съвета![]()