.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

моля Ви помогнете :)

значи има едно момче което е на 22 или 23 не знам с точност.познаваме се от много кратко и пролема е че той ме харесва,а аз не;та не знам как да му откажа без да го нараня плс помогнете какво да му кажа ?

ама трябва ли да му се обясняваш изобщо?
    просто го отбягвай или пък, ако нямаш възможност, не му давай да прекрачва границата.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Прояви се пред него в лоша светлина. Дръж се като тъпа кучка и той сам ще се откаже от теб.
    Или просто и твърдо му кажи НЕ.

добре и аз така си мислех,но само да ви кажа той туко що е добре де преди няколко минути ми писа в импулса съобщение "само да те питам какво мислиш за мен?". и от това се притеснявам,виждам ако кажа какво мисля за него,докъде ще стигнат нещата

Цитирай Първоначално написано от vikinkata
    добре и аз така си мислех,но само да ви кажа той туко що е добре де преди няколко минути ми писа в импулса съобщение "само да те питам какво мислиш за мен?". и от това се притеснявам,виждам ако кажа какво мисля за него,докъде ще стигнат нещата
    Прати му култовата фраза - много те харесвам като приятел .

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Прати му култовата фраза - много те харесвам като приятел .
    ок и после какво (не съм му пращала нищо),ако той попита а за нещо повече ?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    най-лесното - казваш, че ти е симпатичен, но имаш гадже
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    най-лесното - казваш, че ти е симпатичен, но имаш гадже
    директно?смисъл пиша му : ми симпатишен си,ставаш за фр,но си имам гадже ? съжалявам че се държа толкова глупаво,но съм много напрегната ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кажи му, че е на 23 и не става.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Супер отговор. + имам си сериозна връзка + приятен си ми , но не те харесвам като за гадже , не си мой тип.

добре значи последно пиша му като отговор в импулса : ми симпатичен си,ставаш за фр . после той ако пише нещо от сорта на:а за нещо повече аз отговарям: ми на 23 си и не става+имам си приятел+симпатичен си ми,но не те харесвам за гадже.
    и това е.става ли ?

добре значи последно пиша му като отговор в импулса : ми симпатичен си,ставаш за фр . после той ако пише нещо от сорта на:а за нещо повече аз отговарям: ми на 23 си и не става+имам си приятел+симпатичен си ми,но не те харесвам за гадже.
    и това е.става ли ?
    Ти ще кажеш дали става
    Аз така щях да направя на твое място.

ок много Ви благодаря за помощта,все още не Ви познавам добре,все пак съм в сайта от 1 час,но виждам,че тук са се събрали хора с много опит от тези неща и готови да помогнат на другите и това се вижда.Благодаря Ви отново за отделеното време към темата ми и се надявам някой път и аз да помогна на някой

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Няма как да не го нараниш...

Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    Няма как да не го нараниш...
    да това е ясно,но поне нека бъде или ще се опитам да бъде по най-безболезнения начин

по какъвто и начин да му го кажеш пак ще го нараниш освен ако не е тъпак който няма да схване нищо за което се съмнявам
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

ми вече му писах това и ще видим какво ще отговори...

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Стискаме ти палци.
    Иначе аз на въпроса " Харесваш ли ме за нещо повече" бих отговорила чисто и просто "Не.", ако човека не ми е много близък и нямам чувства към него.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Ебаси индивидите чеснооооооо00о0о0о....
    КАзваш,че не искаш авери и финито...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ще Ви държа в течение на нещата и затова по този въпрос все още нищо не е отговорил

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    + прекалено е голям за теб бтв ти всъщност на колко години си ?
    Be yourself !

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    14
    Гледам и не вярвам на очите си.

Поредния педомечок, режи го и не му мисли.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти си супер филмирано лапе
    К'во толкова трудно има в това "Не те харесвам като момче!Не ме привличаш!" и готово ...?!
    Познавате се от скоро и ме съмнява толкова много да е влюбен в теб,че да го нараниш А и момчетата на тази възраст търсят от такива като теб само секс (съдя за годините ти по начина ти на писане и изказване)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си