- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана...
Така моят проблем е следния..(не знам до колко е проблем)..Наскоро ми се наложи за 3седмици да не излизам,а преди това излизах често,и имаше с кого..та сега няма и просто се чудя с кой да изляза,но не се сещам..при това положение не мога и да си намеря приятелка,а много искам и направо се чудя какво да направя за да отново излиза..за да имам отново приятелка..бтв на 14 съмимал съм 2 приятелки до сега
![]()
И по точно това с което трябва да ми помогните е да как отново да намеря дружки с които да излиза и как да намеря момичето,което търся(мисля,че ме разбирате какво искам да кажа..).БТВ вече направо мисля,че в града няма момиче като за мен
![]()
Стани от компютъра.
Ем общувай с повече хора...от учлището ти..от класа ти..от улицата ти ,,,и чрез тях ще срешнеш и други.По принцип така става малкия![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Еми почни пак да излизаш ако искаш да намериш някои .. до колкото до приятелката едва ли ще намериш за 2 дена,освен ако не е връзка за 2 седмици или месец .. а и за това,че мислиш,че няма да намериш-и аз бях така,ама .. намерих най прекрасния![]()
![]()
като за начало стани си от компютъра.
Докато си в училище или някъде навън се запознай с нови хора ии така
Късмет!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
като така мислиш ходи в друг град да си търсиш ;д
tAke a dIrty pIcture![]()
А какво стана с приятелките, с които излизаше преди 3 седмици?
Намери си приятелка така, както си си намерил предишните 2..
Значи да видим дали съм разбрала - преди да ти се наложи да си стоиш във вас си имал приятели бол и винаги е имало с кого да излезеш, налага се обаче да си постоиш малко вкъщи, по едни или други причини и изведнъж всичко се проеменя. . . няма с кого да излизаш.Явно приятелите ти са много добри.Таа съветът ми е, да не киснеш във форума, защото ние едва ли ще ти помогнем особено много и да започнеш да излизаш повече.Може би е кратка промяна.
![]()