- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- стрийптиз
ще правя стрийптиз на гаджето ми,но проблемът е как да го направя и какви движения да следвам.моля помогнете.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#7114799
![]()
Да, на 11 преди още да имаш цикъл е тъкмо подхощято време да се занимаваш със стриптийз.
Ъъъ...ама ти верно ли си на 11?Леле детенце не се занимавай с такива работи...РАНО ТИ Е![]()
Убийствена логика!Първоначално написано от diamancheto
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А аз си мислех, че няма накъде да стане по - лошоЗнаеш ли, че от стриптийз може да се стигне до възбуждане на момчето и познай какво следва
Имам чувството, че момчето не е малко и сигурно скоро ще те накара и други неща да му правиш
![]()
![]()
Щом на 11 ще правиш стриптийз то какво се очаква след 1-2 години
![]()
По - добре не се занимвай с това
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от diamancheto
По написаното ми става ясно колко ти е акъла...Ти си още дете!Леле...на къде отива Света...
++++++++Първоначално написано от sashit0
wow Света става все по задръстен и малумен. Да наистина си вземай играчките и почвай да си играеш.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем как какво, след 1-2 ще е щастлива мама и след още 10тина може и баба да стане.
Тъкмо като си имаш цикъл може и бебче да и имаш...![]()
Lexynnka
Eeee..браво като имаш цикъл ! Тогава направо ходи по баровете прави стриптийз !! ХАХАХАхАХАХА бахти загубените лапета ...Първоначално написано от diamancheto
![]()
![]()
![]()
Ем как какво, след 1-2 ще е щастлива мама и след още 10тина може и баба да стане Very Happy + ti luda li si we ei lele male na 11![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Куклите те чакат.
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
А, един въпрос, гаджето ти на колко е?![]()
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
на 9![]()
![]()
![]()
нямам идея на колко е гаджето ти и чия е идеята за това,но си наистина малка за да правиш такива нещаа и ми се струва,че прекалено много бързаш да пораснеш
![]()
![]()
недей,нищо няма да избяга-нито момчетата,нито секса,нито каквото и да е било друго,повярвай ми
![]()
Всеки грешник има своята история, а всеки ангел-своят грях...
Първоначално написано от Sir9Maximilian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахахахаха
По темата: и какво като имаш цикъл?! тва нищо не значити си на 11 за бога! Отивай да си играеш с кукли
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+++ бе лапе... тц тц тц като си помисля само ми става лошоПървоначално написано от sashit0
как може на 11 стриптийз ш правиш, а на 12 / 13 ?!? - не ми се мисли !?!