- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- информация за човек
Здр. мога ли например да въведа името и годините на раждане и егн на някой човек и така някъде в интернет да намеря информация за него
Ако Гугъл разполага с информация за този човек - да.
Има една програма, в която въвеждаш ЕГН-то, но това е нещо като хороскоп. Ще разбереш само в коя област се намира...
В полицията .. с база данни![]()
ПТ: Ми както някой каза по нагоре ако този човек е известен или е направил нещо което да привлече повече внимание ще го има в нета иначе трудно по точно няма никакъв шанс да намериш това което търсиш.. :P
Зависи каква конкретно информация търсиш за дедения човек?!?!Първоначално написано от ProKiller2
П.С. - Ако искаш да разбереш с какви очи е, какво работи, има ли си гадже, да го видиш на снимка... ами няма да можеш... :P
Има едно нещо, наречено "Закона за защита на личните данни", който забранява разпространяването на лични данни на трети лица!![]()
отиваш в полицията подаваш молба(в днешно време е заявление) и те ще ти кажат всичко за миналото на дадения човек
Това в кой филм го гледа?!?!Първоначално написано от koko95
![]()
![]()
![]()
ЛистопадПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Първоначално написано от Petrow
![]()
![]()
![]()
Няма как да се видят тези данни, особено по Интернет.
Te в м-тел не могат да ти кажат колко имаш да плащаш сметка, ако не кажеш фамилията на човека, на който се води договора, да не говорим за ЕГН! и данни за човека.....![]()
ЗЗЛД не позволява такива екстри .... не напразно когато започваш работа или кадето ти има като информация и майчиното мляко се подписваш че си уведомен че данните ти ще бъдат ползвани и защитени по този закон за заита на личните данни ... ти ако разполагаш с такава информация за хората ти можеш да ги вакраш в егаси филмите ... да теглиш заеми от тяхно име и т.н ..
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ВСЪЩНОСТ има.Не е точно това, но е подобно.Програмата се казва:
Z-Info
Ако някой иска да му я пратя, да пише на скайп: viktoria.ivanova...
само кажете, че сте от форума.![]()
Има и втори начин.Но за това се изискват няколко неща...
1)Компютър
2)Интернет
3)Още един компютър
4)Да не говорим за трети компютър
5)Хакерски умения
И с тези 5 неща разбиваш защитата на FBR и си тИ!
П.П.Това го могат хора ,които се броят на пръсти.Не мисля ,че можеш да се включих в тяхната "групичка".
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Коя защита, казваш че трябва да се разбие?!?! А в нея фигурират ли всички хора по земята?Първоначално написано от MaGuSs
![]()
Еми общия сървър на FBR е съвкупност от сървърите на всяка федерално бюро на отделна държава.Така ,че по тази логика може.Първоначално написано от doomkillerr
П.П.Когато госпожата ни по ИТ ни говореши за сървари ни го спомена ... ,но доколко е вярно не съм сигурен.Би трябвало да е така![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Първоначално написано от SolusChristus
![]()
![]()
![]()
До колкото зная няма "единен" сървър, на всички министерства за Вътрешна сигурност или разузнавателни подразделения на всички държави... А защо ги наричаш "федерално бюро" (в Америка може и да е така, но тук сме България все пак). Всяка държава си съхранява тази информация и я пази по особенно стриктен и защитен начин... Винаги може да се разбере, кой е влизал в системата и от къде!Първоначално написано от MaGuSs
П.С. - Трябва да си "много луд хакер", че да бъркаш в кошера с пчелите... Все пак "хакери", казват на тези който пробиват защитата и не ги хващат, щото иначе са си обикновенни "компютърни" престъпници...![]()
Няма единен сървър с тези неща. Както вече каза момчето над мен, съхраняват се в държавата по много сигурен изащитен начин. Силно ме съмнява да има мераклия да ги разбие... То мен ме е страх да свалям малки сайтчета, камо ли пък да се хакна в базата данни (не че мога де, но и да можех..) на МВР-то![]()
![]()
Lexynnka
По името , скайп нейма , и-мейла можеш да търсиш в гугъл, фейсбук ... Ако знаеш датата на раждане и и-мейла в абав примерно, може да налучкаш тайния отговор... << Правила съм много пъти. От мейла вече черпиш информация къде влиза, какви са му паролите и т.н. Макар, че вече малко сайтове ти изпращат паролата по мейл, вече забравиш ли я - пращат линк, чрез който после я сменяш ... И в скайп е така вече.
Но ако намериш стари мейли с пароли - пак е нещо.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз съм доброволец.Но де да можех...Първоначално написано от L0ST
П.П.Четах ,че имало българче/дете/ ,което е влязло в NASA /да работи/ точно по този начин "хакването".Ти трябва да си егати зъбъра и зомбито ,че да влезеш там .Дори и да не искаше ,няма на къде.Или приема ,или отива в затвора.Да го ева ,му викам всеки път когато се сетя за него
![]()
![]()