- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случайност или не?
От скоро време насам ми направи впечетление едно нещо. Преди харесвах едно момиче,преди това не я бях забелязвал, не ми беше правила впечатление,но от както почнах да я харесвам почнахме много по-често да се засичаме, да попадаме на еднакви места(с това момиче вече съм приключил)... Та сега си харесвам едно девойче от има няма седмица и без да сме комуникирали двамата изобщо бяхме 2-3 дена подред заедно ( със общи приятели ), а преди това никога не е ставало такаНезнам .. случайност ли е това?
Това се нарича късмет мойто момче!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
не се навивай така брато....и аз така се навивах,и след това ми идеше да смачкам нечия физиономия![]()
Не е случайност. А и ако искаш резултат - не разчитай на случайностите.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Авторе иди като мъж заговори й...запази мъжкото си достойнство колкото да е,стига си се чудил дали е случайност или не!
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Хехе, заговарял съм я, много пъти :P Просто по начина, който се държи с мен незнам какво иска ... само ми говори как иска да ходи на некви купони да се забива с некви момчетаПървоначално написано от AnzaRe
![]()
Прави се на тежкарка според мен и на много интересна :ДПървоначално написано от xeyy
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Ако е така както казваш незнам защо го прават .. хем объркват,хем не е интереснаПървоначално написано от AnzaRe
Ама не вярвам да е точно така
Първоначално написано от AnzaRe
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Абе ако има намерение да те забива няма да ти вика ,че едва ли не си търси начин да флиртува с няк'ви други![]()
Случайност е.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Точно така!Първоначално написано от DarknessAngel
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не се вкарвай във филми.![]()
Хахах задаваш излишни въпроси.Съдбата се усмихва на влюбените.
![]()
I love my high heels <3
Let the Force be with you, Luke..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Няма случайни неща![]()
nicolepcd