- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си имаш гадже като всички момичета си имат гаджета?
Как да си имаш гадже като всички момичета си имат гаджета или пък не те харесали или не става нещо между вас не си съвпадате все има нещо. Ко праим?!
Който търси намира....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не ти ли писна да мрънкаш?
Докато го правиш - момиче няма да видиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ъм ... има. Въпроса е доколко търсиш.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Търсиш. Чакаш. Търпиш.Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тоя па сички...Даже на практика не е възможно
![]()
nicolepcd
Имам си достатъчно проблеми.Не мисля да добавя още един в списъка.Но да ,хормоните ми скачат и трудно ги поддържам на тази възраст.Заглеждам се тук там ,но ме е срам.С това бирено коремче накъде?? Мисля да почвам фитнес ...![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Доказано е, че жените са повече от мъжете...
Сега при теб защо така се получава сам си отговори.
ХаХ,Първоначално написано от SemperFidelis
ето защо аз не намирам нищо интересно около мен!
![]()
![]()
САмо питам ко има толкоз аиде КЛЮЧ еее то човек да не пусне тема!Първоначално написано от valdesbg
![]()
Ти болен ли си ? Всички момичета имали гаджета, съжелявам, че ще те разочаровам, но не всички имат.Не ти обръщали внимание, ами като не знаеш как да ги впечатлиш как да ти обърнат ? Вместо да пускаш тъпи теми вземи се поогледай малко.![]()
За всеки влак си има пътник.Първоначално написано от AnzaRe
Отговаряне на теми с просто клише не е много интересно.![]()
За автора: Объркал си рейса пич. Винаги има свободни момичета, към които да се насочиш. Отделен е проблема с външния вид и (липсата) на опит/истинско желание да се опиташ да се харесаш на някое момиче.
Имам странното чувство, че си опитал с една, отрязала те е, и сега ни плачеш тук, че всички са такива. Общите знаменатели не са хубаво нещо. Просто се отпусни, не мисли непрекъснато за това, че нямаш човек до себе си и рано или късно ще се запознаеш с момичето, което наистина може да ти бъде пълноценна половинка.
В края на краищата, какво би предпочел? Да имаш връзка с всяко едно момиче, което ти допадне малко за по една седмица или да изчакаш малко по-дълъг период и да намериш човека, с който да си заедно за много много много по-дълго време просто защото си допадате и чувствата ви са взаимни?![]()
Първоначално написано от AnzaRe
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
все някога някоя ще те хареса не се безпокойПървоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
ааа ама ти си на 21
и тука на нас се оплакваш извинявай ама си много зле голям човек станал..
Be yourself !
Гледаме Trainspotting и купуваме своята доза хероин, майна.Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
споко за всеки влак си има пътници-любимата ми фраза![]()
И как така всички момичета си имат гаджета > ?
Всички, по които ти се заглеждаш явно. За всеки влак си има пътници, чак ми става интересно защо всички са луднали на тема 'любов' и всички искат да си имат приятелки/приятели![]()
Модерно ли стана ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
За всеки влак си има пътник.
Отговаряне на теми с просто клише не е много интересно.![]()
За автора: Объркал си рейса пич. Винаги има свободни момичета, към които да се насочиш. Отделен е проблема с външния вид и (липсата) на опит/истинско желание да се опиташ да се харесаш на някое момиче.
Имам странното чувство, че си опитал с една, отрязала те е, и сега ни плачеш тук, че всички са такива. Общите знаменатели не са хубаво нещо. Просто се отпусни, не мисли непрекъснато за това, че нямаш човек до себе си и рано или късно ще се запознаеш с момичето, което наистина може да ти бъде пълноценна половинка.
В края на краищата, какво би предпочел? Да имаш връзка с всяко едно момиче, което ти допадне малко за по една седмица или да изчакаш малко по-дълъг период и да намериш човека, с който да си заедно за много много много по-дълго време просто защото си допадате и чувствата ви са взаимни?[/quote]
Ти си объркал нещо пич. Колко момичета съм срещнал допадами си тва онова и накрая оп тя си имала гадже. Отпускал съм се и не мисля за това и ко ще стане живота продължава. И накрая всеки за всеки влак си има пътници тва съм го чувал хиляди пъти.
Много голям човек съм бе въи ко ши праим на 21 и нямам гадже и съм мн зле ми аз знамм хора са нямали и на 23 чак имат.Първоначално написано от sweetyytweety
Ае стига с тъпи коментари щото почвате да затъпявате вие вече КЛЮЧ:P
Ключ по желание на автора.