Отговаряне на теми с просто клише не е много интересно.
За автора: Объркал си рейса пич. Винаги има свободни момичета, към които да се насочиш. Отделен е проблема с външния вид и (липсата) на опит/истинско желание да се опиташ да се харесаш на някое момиче.
Имам странното чувство, че си опитал с една, отрязала те е, и сега ни плачеш тук, че всички са такива. Общите знаменатели не са хубаво нещо. Просто се отпусни, не мисли непрекъснато за това, че нямаш човек до себе си и рано или късно ще се запознаеш с момичето, което наистина може да ти бъде пълноценна половинка.
В края на краищата, какво би предпочел? Да имаш връзка с всяко едно момиче, което ти допадне малко за по една седмица или да изчакаш малко по-дълъг период и да намериш човека, с който да си заедно за много много много по-дълго време просто защото си допадате и чувствата ви са взаимни? [/quote]
Ти си объркал нещо пич. Колко момичета съм срещнал допадами си тва онова и накрая оп тя си имала гадже. Отпускал съм се и не мисля за това и ко ще стане живота продължава. И накрая всеки за всеки влак си има пътници тва съм го чувал хиляди пъти.