.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да задържим 1 момче

Ако искам да задържа момчето с което ходя,но не върви,какво трябва да правя?Споделете вашите тактики и начини които прилагате.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Кое не върви?

Ами , аз нямам тактика. Ако не му изнася това което правя- знае пътя , у лево.
    Интересно, не ми се налагало да задържам някого. Гледам да съм от другата страна

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не му пускаш, познах ли?

Или езика ти не е достатъчно палав?

Номера с блузката не минава ли вече?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Истината понякога е неудобна, но с нищо не можеш да го задържиш ако той не те желае или ако не му пускаш.

е пускам му но не е въпроса в това ами... аз не съм единственото момиче на света,винаги може да си намери друга,как да стана такава за него,да си е само мой ...как може да засили чувствата си явно не можете да ме разберете не мога да го обесня като хората

Ние те разбираме,ама ти маи нещо много си вярваш.
    Аз ще ти кажа от момчешка гледна точка,ако не те харесвам просто ти бия шута и си търся друга която ще ми пасва,щото много рядко с години не си писват един на друг.А като си писнете,почват се скандали,караници за най-малкото и глупаво нещо и така..
    Тоест,той като не иска да остане ти няма как да го задържиш

Град
    В мислите на хората
    Разбираме те.

Задай си въпроса сериозно алп искаш да получиш сериозен отговор. В противен случай - полезен, точен и верен отговор вече ти се даде.

А и спри с кифленските цитати.

Dr. Gregory House

Дай му секс или най-малкото му духай.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Дай му секс или най-малкото му духай.
    Хаха Това е най-трудната част.Емм виж.Заинтересовай се какво обича да прави и го правете заедно/ако се стигне до секс и го харесваш може да му дадеш само ако си сигурна ,че той наистина те харесва и най-важната думичка ОБИЧА !!!/
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Ква обича,кви пет лева,ако съдя по интелектуалния багаж на авторката,съдейки по темата,тя или половинката й едва ли могат да дефинират,а камоли да изпитат любов.Така де,за който не ме е разбрай,сигурно е пикла на не повече от 13-14
    WindScar <3333

тая тема ме тушира
    Имало едно време..

Пфф ами не съм на 14 ако това ще ви разочарова Ако ме иска,но има други пречки като караници,еднообразие,пробл еми и това е причината в 1 момент да поиска се разделим.Толкова ли е трудно да бъдете сериозни без вечните ебавки и обиди? Като гледам някои от коментарите май има доста на по 13/14 години,просто помолих за съвет,ако искате да споделите-направете го,ако не-здраве да е,но поне не пишете безсмислени коментари с цел подигравка !

Айде мацо успокой са.Разбархме,че си дърта,не се ядосвай,че бръчки щи се явят,ако нямаш вече.
    WindScar <3333

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Задай си въпроса сериозно алп искаш да получиш сериозен отговор. В противен случай - полезен, точен и верен отговор вече ти се даде.
    Всичкото това което изброваш е следствие от лош секс + незаинтересованост от единия или и двамата за вашата връзка.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен пък най-важно е да си най-добрата му приятелка И любовницата му. Трябва да може да разчита на теб, да ти се доверява, да знае че може да се обърне към теб за съвет и че винаги ще си на негова страна и ще го подкрепиш. От друга страна трябва да си жената която желае и която е във фантазиите му.
    Мисля че просто трябва хората да си пасват а това се усеща още от началото. Не можеш да задържиш насила някой който не иска да остане при теб. Ако караниците са по-чести от хубавите ви моменти заедно то тогава какъв е смисъла от връзката?

Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Разбархме,че си дърта,не се ядосвай,че бръчки щи се явят,ако нямаш вече.
    Тва тууталноуу ме разби

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз мога да ти каза как задържам мойто момче и няма оттърване от него.
    Имаме адски много общи интереси. От една зодия сме и сме напълно еднакви (начин на мислене, характер, чувства и тн). Ходим на купони заедно, организираме също и у нас. Ходим заедно по заведения, кръчми с приятели, по планини, на къмпинги, на море..винаги си измисляме нещо за правене, с което да се забавляваме било то да караме на рампата в скейт парка, да ме вози в кошничката на колело, да ритаме футбол с великденски яйце или да играем на хокей с ледчета. Пълните идиотчета сме и се допълваме един друг. Много се обичаме и непрестанно си го доказваме.
    Естествено във всяка една връзка идва времето и на секса. Да правим си го редовно всяка вечер и е страхотен. И двамата много обичаме да експериментираме и трудно бихме си омръзнали. И свирки редовно му правя. Понякога се дразня като се лепне пред компютъра и си казвам " сега или ще му вдигна скандал и ще се скараме или ще му направя свирка и ще си прекараме добре".
    Много хора казват, че любовта на мъжа минава през стомаха...е аз не мога да готвя, но ДА ЖИВЕЕ ПИЦАРИЯ ДОН ВИТО! Точно до нас са и престигат много бързо. Ние се опитвахме 2 пъти да готвим и 2 пъти подпалихме кухнята.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Щом не знаеш как да задържиш едно момче значи още не си готова за връзка.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Re: Как да задържим 1 момче

Цитирай Първоначално написано от MissMalibu
    Ако искам да задържа момчето с което ходя,но не върви,какво трябва да правя?
    Момчето ако не иска да стои при тебе нищо не можеш да направиш...
    Тъпа, тъпа - колко да си тъпа?

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Имаме адски много общи интереси. От една зодия сме и сме напълно еднакви (начин на мислене, характер, чувства и тн). Ходим на купони заедно, организираме също и у нас. Ходим заедно по заведения, кръчми с приятели, по планини, на къмпинги, на море..винаги си измисляме нещо за правене, с което да се забавляваме било то да караме на рампата в скейт парка, да ме вози в кошничката на колело, да ритаме футбол с великденски яйце или да играем на хокей с ледчета. Пълните идиотчета сме и се допълваме един друг. Много се обичаме и непрестанно си го доказваме.
    Естествено във всяка една връзка идва времето и на секса. Да правим си го редовно всяка вечер и е страхотен. И двамата много обичаме да експериментираме и трудно бихме си омръзнали. И свирки редовно му правя. Понякога се дразня като се лепне пред компютъра и си казвам " сега или ще му вдигна скандал и ще се скараме или ще му направя свирка и ще си прекараме добре".
    Много хора казват, че любовта на мъжа минава през стомаха...е аз не мога да готвя, но ДА ЖИВЕЕ ПИЦАРИЯ ДОН ВИТО! Точно до нас са и престигат много бързо. Ние се опитвахме 2 пъти да готвим и 2 пъти подпалихме кухнята.
    Ей този разказ ми оправи деня Иначе подкрепям мнението на slun4ice

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Евалата и ние сме същите идиотчета
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Ако живееш със страха, че рано или късно той ще намери друга и ще те зареже няма да стигнеш до никъде.Вярвай в себе си и във връзката ви.

Е такива тактики... то трябва да си ти идва от вътре. Ако си пасвате, ако си прекарвате добре заедно и т.н. едва ли ще ти минава през акъла как да го задържиш. А ако нестава и не върви - просто не върви.
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Щом не знаеш как да задържиш едно момче значи още не си готова за връзка.

Не можеш да задържиш един човек насила до себе си.. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си