Цитирай Първоначално написано от Callisto
Аз мога да ти каза как задържам мойто момче и няма оттърване от него.
Имаме адски много общи интереси. От една зодия сме и сме напълно еднакви (начин на мислене, характер, чувства и тн). Ходим на купони заедно, организираме също и у нас. Ходим заедно по заведения, кръчми с приятели, по планини, на къмпинги, на море..винаги си измисляме нещо за правене, с което да се забавляваме било то да караме на рампата в скейт парка, да ме вози в кошничката на колело, да ритаме футбол с великденски яйце или да играем на хокей с ледчета. Пълните идиотчета сме и се допълваме един друг. Много се обичаме и непрестанно си го доказваме.
Естествено във всяка една връзка идва времето и на секса. Да правим си го редовно всяка вечер и е страхотен. И двамата много обичаме да експериментираме и трудно бихме си омръзнали. И свирки редовно му правя. Понякога се дразня като се лепне пред компютъра и си казвам " сега или ще му вдигна скандал и ще се скараме или ще му направя свирка и ще си прекараме добре".
Много хора казват, че любовта на мъжа минава през стомаха...е аз не мога да готвя, но ДА ЖИВЕЕ ПИЦАРИЯ ДОН ВИТО! Точно до нас са и престигат много бързо. Ние се опитвахме 2 пъти да готвим и 2 пъти подпалихме кухнята.
Ей този разказ ми оправи деня Иначе подкрепям мнението на slun4ice