- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- махнете рекламата "отвори път към щастието" ако мо
.. имам предвид за тази реклама която се появява като черно-бяла главната страница на сайта.Малко ми забива компа от това и трябва да чакам.Ако може разбира се.. ако не-нека остане...![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ехеее, това не го бях видял
мнооого якооо![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
скоро ще си взема нов или лаптоп ама до тогава ..Първоначално написано от rosenhristev
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да,доста дразнещо е..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не мисля, че на рекламодателите или на нас ще ни допадне идеята да прекратим договорите си, защото на теб ти забива компа от първоначалната страница... но поощрявам желанието ти да заявиш позициите си открито.
Всичко добро ))