.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

махнете рекламата "отвори път към щастието" ако мо

.. имам предвид за тази реклама която се появява като черно-бяла главната страница на сайта.Малко ми забива компа от това и трябва да чакам.Ако може разбира се.. ако не-нека остане...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

ехеее, това не го бях видял

мнооого якооо
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

в отговор не може ли да си смениш компютъра

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    в отговор не може ли да си смениш компютъра
    скоро ще си взема нов или лаптоп ама до тогава ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,доста дразнещо е..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на machoka
    Не мисля, че на рекламодателите или на нас ще ни допадне идеята да прекратим договорите си, защото на теб ти забива компа от първоначалната страница... но поощрявам желанието ти да заявиш позициите си открито.

Всичко добро ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си