.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Първи път - провал!

Днес бях в гаджето и както го задоволявах орално решихме да правим секс....просто бяхме и двамата адски възбудени.Имахме лубрикант тоя от Спортекса дето,използвахме го,въпреки,че се бях подмокрила ужасно много и не успя да ми го вкара.Имаше лека болка,но просто не искаше да влиза.Сменихме позата от мисионерска на задна ,пак същата работа.Казах му да опита отзад ако иска,пак лубрикант преди това малко игра там с пръстчета и пак на камък ударихме.Едвам главичката му успя леко да проникне ,но дотам и си го изпразних със свирка в крайна сметка.Възможно ли е аз от притеснение да си свивам подсъзнателно някакви мускули или съм прекалено тясна?И ще се радва някакви съвети да получа от вас.И последно ако беше с презерватив и пак с лубриканта щеше ли да стане \"работата\".
    За възраста той е на 18,имал е момичета ,но никога девствена, аз съм почти на 15.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Еми най-вероятно си се притеснила и си се стегнала Отпусни се и а той лека полека да го разширява с пръстчета и пробвайте пак
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Любовна игра 30-40 мин като вкарва 1 пръст, после 2 и така
    Лубриканта е за предпочитане
    Презерватива е задължителен, за да не пускаш след това тема: бременна ли съм??

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Шшшшш тоя бая шланг трябва да има!!!!Ни отпред ни отзад и то с лубрикант.Лудоооо,ма иначе после ти го е дал от дупето в устата а?Не се ли усети.
    Пробвай с капут,лубрикант и много лов гейм!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    Шшшшш тоя бая шланг трябва да има!!!!Ни отпред ни отзад и то с лубрикант.Лудоооо,ма иначе после ти го е дал от дупето в устата а?Не се ли усети.
    За размера неа да питам Ами то за таз работа ,кат не става треаше му викниш слагай една шепа лубрикант и fisting около 6-7 минути.После да пробва нема ли му стане... Ще му влезе кат ракета.Хич нема го усетиш ,че е вътре
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Малко милост бе,все пак е девствена
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Малко милост бе,все пак е девствена

Голям фен Аватара на Callisto
    Малко натискане в скута, страстни целувка, галене на пениса, той да те гали долу през дънките и да те притиска към члена си...тези неща много възбуждат. После може да му кажеш да те лиже...това е твоя първи път и ти е разрешено да го заебеш от страна на свирки...нека и той се помъчи малко. После 1 пръстче, 2 и после просто да си го вкара...не е голямата философия. Ако искаш да проникне лесно застани в кучешката като предната част на тялото ти да е леко приведена надолу, за да влезе по-лесно. Късмет!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Малко натискане в скута, страстни целувка, галене на пениса, той да те гали долу през дънките и да те притиска към члена си...тези неща много възбуждат. После може да му кажеш да те лиже...това е твоя първи път и ти е разрешено да го заебеш от страна на свирки...нека и той се помъчи малко. После 1 пръстче, 2 и после просто да си го вкара...не е голямата философия. Ако искаш да проникне лесно застани в кучешката като предната част на тялото ти да е леко приведена надолу, за да влезе по-лесно. Късмет!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ам бях доста възбудена и \"мокра\" ама не стана нищо.Ще пробваме с пръсти с презерватив и лубрикант и в тази поза дето каза Калисто.Явно е трябвало и отпред с пръсти,защото като си поигра с тях с дупето ми и леко ми влезе отзад.Дано да се получи ,пък ако не ще го карам на орална още.Мерси на всички за съветите ако някой има още какво да каже да пише,ще съм благодарна.

Е да бе,ти си била възбудена докато си му праила свирки,обаче когато е дошъл същинския момент можеби си казала "леле т'ва ми е първия път,дали ше влезе,к'во ще стане ?" и си се притеснила Просто не мисли за това остави се той да контролира нещата ти само мисли за удоволствието Споко всичко ще се оправи Т'ва да ти е проблема,щом я има възбудата значи няма за к'во да се притесняваш

Е тоя отзад е играл с пръстчетата,работата е отпред да го направи.Те хората казаха повечето,какво да направиш....ии успех!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен пък си е мъчение да ти вкара пръстчета, когато си девствена.И мисионерската за мен е най-подходяща Просто се отпусни и му кажи да 'бута' смело, без да се притеснява.Дори да те боли изтърпи го.Един път е тая болка

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    За размера неа да питам Ами то за таз работа ,кат не става треаше му викниш слагай една шепа лубрикант и fisting около 6-7 минути.После да пробва нема ли му стане... Ще му влезе кат ракета.Хич нема го усетиш ,че е вътре

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    +1
    Просто аз

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Само аз ли предлагам fisting ве хора.Засрамете се .Това е най-якото нещо.

П.П.Не ма гледайте.Привърженик съм на fisting-а и за т'ва говоря така

Да пробва с малко лубрикант първо единия пръст към 2 минутки ,после 2-и пръст пак около 2 минутки и после с 3 пръста ,така ,че да може ти докосне G-то.С три,тоест да си направи ръката така ,че все едно в нея има вода (шепа)...

Така ще се поотпуснеш малко и после пак лесно ще ти го вкара..G-то е малко по-надолу от пъпа ,да си го представи и да се мъчи да го докосне... казват ми приятелки ,че чувството било мн яко.Дано да се получи и при тебе.Сама трудно ще си намериш точката ...

Поздрави MaGuSs
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

При мен онази вечер беше същияя проблем, абсолютно същата ситуация. Говорих с приятелки и стигнахме до извода, че най-вероятно подсъзнателно съм се оплашила от болката, понеже започна с пръст и ме боля ужасно много, а бях достатъчно възбудена.Аз също съм много тясна и просто .. не стана .Пробвай се да подтикнеш вътрешния си страх и напрежението, просто се остави на момента, ние мислим утре пак да пробваме и се надявам да стане. :P

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Като за начало не използвай спортекс. И с мижавия им лубрикант не стават за нищо.

Град
    BurgasS
    аааааааа при мен беше абослютно ама абсолютно същото

Одеве пак правихме опит с лубрикант и с презерватив и на двете места.Поигра си пак с пръстчета и едвам два успя да ми вкара отпред,но донякъде.Искам първия ми път да не е спръсти.Проблема май е в мене прекалено съм тясна.А за отзад може и да стане ама пак доста зор.Направо съм разочарована ,а гаджето ми доста шаштисано....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Като за начало не използвай спортекс. И с мижавия им лубрикант не стават за нищо.
    Аз пък съм доволна от тях...

Цитирай Първоначално написано от Sisi95
    Одеве пак правихме опит с лубрикант и с презерватив и на двете места.Поигра си пак с пръстчета и едвам два успя да ми вкара отпред,но донякъде.Искам първия ми път да не е спръсти.Проблема май е в мене прекалено съм тясна.А за отзад може и да стане ама пак доста зор.Направо съм разочарована ,а гаджето ми доста шаштисано....
    И аз бях мн тясна ;дд ама търпи се-все някога ще стане.Стискай зъбки там и така...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Аз пък съм доволна от тях...

Цитирай Първоначално написано от Sisi95
    И аз бях мн тясна ;дд ама търпи се-все някога ще стане.Стискай зъбки там и така...
    +1

Сашке, и тук ли развращаваш непълнолетни и малолетни? Не ти ли стигнаха пълнолетните в Тялото?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ако ти си т'ва на аватара с удоволствие ще ти помогна.
    Станислава

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ако ти си т'ва на аватара с удоволствие ще ти помогна.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си