.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Супер фен Аватара на Korrnyy
    Сигурно се притесняваш.. Пробвай следващия път ти да си отгоре и хубаво се отпусни. Така стана при мене :P Успех
    Трагедията е пълна...

Ще опитам и варианта отогоре както ми препоръчаха Alexandra1993 и Korrnyy.
    Иначе мерси на мераклиите за помощ при първия път,но ще пропусна

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ххх,само се майтапя
    http://www.cosmopolitan.bg/uploads/m...?1245655467887 пробвайте тази
    Станислава

Град
    Sofia
    Колкото и да му е голям, избийте си ги тез филми, че заради това не влиза. Просто си се притеснила. Одзад няма как да не ти го вкара. Просто момчето ти не е достатъчно опитно и се притеснява, защото при всяко негово напъване ти вероятно се дръпваш леко и подсъзнателно се стягаш. Няма страшно. Пробвайте следващия път преди да започнете да си направите една хубава вечеря. Пийнете 1-2 чашки вино или пък може по една мента да вкарате. Ама малко, колкото да се поотпуснете и всичко ще е ОК

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от TheMan
    Колкото и да му е голям, избийте си ги тез филми, че заради това не влиза. Просто си се притеснила. Одзад няма как да не ти го вкара. Просто момчето ти не е достатъчно опитно и се притеснява, защото при всяко негово напъване ти вероятно се дръпваш леко и подсъзнателно се стягаш. Няма страшно. Пробвайте следващия път преди да започнете да си направите една хубава вечеря. Пийнете 1-2 чашки вино или пък може по една мента да вкарате. Ама малко, колкото да се поотпуснете и всичко ще е ОК
    Aм прав си тва за големината.А наистина отзад ,пичко няма как да не ти влезе,ти сама беше казала ,че отзад за малко да стане.Наeби се в задника като не може отпред.....ко го мислиш толкоз!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от TheMan
    Aм прав си тва за големината.А наистина отзад ,пичко няма как да не ти влезе,ти сама беше казала ,че отзад за малко да стане.Наeби се в задника като не може отпред.....ко го мислиш толкоз!

=D>
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

К'во толкова се чудите уе хора...Басии кажи му да понапъне малко... Стискай малко зъби.... Ще ти мине бре....
    It's too late...

Днес ще пробваме пак ,а ако не стане ще опитаме с аналния.А за него трябват ли някакви специални \"приготовления\",понеже клизма няма как да си направя?Или може направо без нищо?

Град
    Пловдив
    Абе момиче,да ти кажа какво мисля аз.Някак си не ми се връзва толкоз пъти и с лубриканти и с презервативи и с любовни игри да не може да ти го вкара.Според мене нарочно приятелят ти прави така за да може да те такова само отзад.Пък дано го познаваш достатъчно да не останеш след първия явно ,че ще е анален ,прелъстена и изоставена!Надявам се да греша!

отиди се напиий 1 хубаво преди това,и не се притеснявай както каза KASAPA

Голям фен Аватара на dimi93
    А ти сигурна ли си че го вкарва във правилната дупка?
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    То стана ебаси сапунката - ще я наебе ли или няма? В шундрата или в задника? Като не знаете кое как и защо става - къде сте тръгнали??? После да очакваме ли тема " Наебахаме отзад - може ли да съм бременна?"
    Бахти драмите, бахти чудото - една седмица не могат да се наебат! Кажи, ако тряа ще седим тука всички и ще стискаме палци!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от logitech
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    То стана ебаси сапунката - ще я наебе ли или няма? В шундрата или в задника? Като не знаете кое как и защо става - къде сте тръгнали??? После да очакваме ли тема " Наебахаме отзад - може ли да съм бременна?"
    Бахти драмите, бахти чудото - една седмица не могат да се наебат! Кажи, ако тряа ще седим тука всички и ще стискаме палци!
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Просто не издържах
    И аз и аз така!!!

Град
    Пловдив
    Нещо продължението се бави на сапунката!Любопитна съм има ли някакъв напредък в крайна сметка след толкоз съвети ?!

И при мен така ставаше, въпреки че опитвахме почти всеки ден в продължение на месеци. Имах чувствтото, че съм егати тясната, а и болката беше ужасна, но един ден бях много по-отпусната и не тръгнахме с нагласата, че ще правим секс, той натисна повече от друг път, аз стиснах зъби за болката и просто се получи даже повече от перфектно... Така, че имай търпение! Може би не е настъпил подходящият момент!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Съжалявам,не съм искала така да се получи просто исках съвети.Верно,че на сапунка стана,но имаше ефект,въпреки,че пак не успя да ме отвори,но ме оправи в дупето.....Там стана,но доста ме заболя в началото,но след това стааше.Сега постоянно ми се ходи до тоалетна,но като отида и нищо и едно такова ми е особенно като седна на стола,това нормални реакции ли са?

Цитирай Първоначално написано от Sisi95
    Съжалявам,не съм искала така да се получи просто исках съвети.Верно,че на сапунка стана,но имаше ефект,въпреки,че пак не успя да ме отвори,но ме оправи в дупето.....Там стана,но доста ме заболя в началото,но след това стааше.Сега постоянно ми се ходи до тоалетна,но като отида и нищо и едно такова ми е особенно като седна на стола,това нормални реакции ли са?
    Йеп
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Хаха това наистина ме забавляваше докато го четях.Ти си само на 14 а даваш да правят с теб такива неща )

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от Sisi95

Айе още една анално податлива.Мнооо ясно,че е нормално ти кво искаш,се едно след заек да ти е добре.А ако те лашкал бая тайм отзад се чудя и как не си се осрала!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе момиче, извинявай, ама си баси курвичката...!На 15 и май само за секс мислиш, при това не за собствения си кеф, ами заради някакъв кретен, който явно не е много опитен щом не може да те отвори... Ти изобщо искаше ли анален секс или го направи само, за да задържиш "гаджето"...?! Достави ли ти удоволствие, ама честно...?

И много ми е смешно като казвате "много съм тясна", не, не сте тесни, от там един ден бебета ще излизат, просто девствените ви ципи са по-якички...Само трябва по-сериозни тласаци, без болка няма да стане, най-вероятно и без кръв...Моят първи път момчето бая се узори докато успее да го вкара, не ме е щадил, умрях от болка, но по-добре така веднъж да се свърши...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Абе момиче, извинявай, ама си баси курвичката...!На 15 и май само за секс мислиш, при това не за собствения си кеф, ами заради някакъв кретен, който явно не е много опитен щом не може да те отвори... Ти изобщо искаше ли анален секс или го направи само, за да задържиш "гаджето"...?! Достави ли ти удоволствие, ама честно...?

И много ми е смешно като казвате "много съм тясна", не, не сте тесни, от там един ден бебета ще излизат, просто девствените ви ципи са по-якички...Само трябва по-сериозни тласаци, без болка няма да стане, най-вероятно и без кръв...Моят първи път момчето бая се узори докато успее да го вкара, не ме е щадил, умрях от болка, но по-добре така веднъж да се свърши...
    ТУК всички се изкарваме понякога,пуритани,моралист и и не знам си кви още.Такава била онакава била.Направила го е ок.За нейн кеф или за някой друг си е лично нейна работа и тя питаше съвсем други неща!
    А колкото за тясното и раждането вземи прочети малко и тогава се излагай,защото при само раждане се получава и едно нещо дето му се вика разкритие.Разбра ли?
    Аман вече от "разбирачи" в тоя форум направо ....без коментар!

Град
    Sофiiя City xD
    бе и при мене не стана от първия път.. важното е все някога да стане!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от GirlfromHell
    ТУК всички се изкарваме понякога,пуритани,моралист и и не знам си кви още.Такава била онакава била.Направила го е ок.За нейн кеф или за някой друг си е лично нейна работа и тя питаше съвсем други неща!
    А колкото за тясното и раждането вземи прочети малко и тогава се излагай,защото при само раждане се получава и едно нещо дето му се вика разкритие.Разбра ли?
    Аман вече от "разбирачи" в тоя форум направо ....без коментар!
    Ами да, тук е форум и всеки се изказва, както тя го е направила и ти също, така и аз имам правото да го направя, независимо дали на теб ти харесва (или на нея), или не.
    И не, не се излагам, правят го девойките преди мен, които говорят глупости, а ти се заяждаш и се правиш на много интелигентен, ама май не схващаш колко ирония имаше в горния ми пост...

ПП Много добре знам какво е разкритие, примерът с раждането беше илюстрация на какво е способно женското тяло...

Град
    Пловдив
    Интелигентна!!!!!Момиче съм!!!!!

Сорка ,че не съм усетила иронията и съм те засегнала със злъчния ми пост!

Град
    Хогуортс
    Извинявай, не знаех.

ПП Не си ме засегнала, това, както казахме е форум и всеки има правото да се изкаже! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си