- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път - провал!
Ох мацка,защо първия път отзад бе ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къде отивате вие бе "Комиците" пасти да ядът, пред тази тема
![]()
![]()
П.п.Тогава се обади за 2-рияПървоначално написано от Sisi95
![]()
Ми щото послуша мене пък и само там и влизало.Иначе ареса ли ти да помпят 14 годишния дирник?!Първоначално написано от aka6a_vamp
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Е то все някога ще тряя и отпред да влезнеПървоначално написано от KASAPA
доста тъпо според мен е постъпила,ма айде.. 14 годишния дирник
![]()
По - напред в темата пишеш, че не искаш първият път да участват и пръсти ама отзад даваш?? ..![]()
Страхотна логика ..![]()
Първоначално написано от Sisi95
Mоже би проблема е в това, че ти си на 13 а той на 18. о.0
Или иначе казано 12-токласник с 7-мокласничка!!!!!!!![]()
Тоя могат да го съдат зе педофилия бе... Къде е, че да му се смея?
П.С. Ако това си ти на снимката доста добре си се развила и разбирам защо търсиш големи гаджета ама според мен 10-ти клас най-много, че може и бръстниците ми да ти дойдат в повече. Най-добре пробвай с 8-9 ти клас а па ако има и някакъв здрав 7-мокласник хващай го и него. На кратко постарай се да правиш секс със хора които баща ти да не може да съди ако ви хване... или поне гледай да са богати.
ее един здравомислещ "Гриша"
Абе аз още чакам да рече впечатления след The first Anal Quest,ама нещо не ще.А иначе 95 не е ли по-голяма от 7 клас или нещо ги мотам аз?!
Малка си това е проблема.
ОДИН!!!
Зависи кой месец е родена,но би трябвало да е 8-ми.Авторке мина ли тоя прословут 1-ви път, нищо не казваш!
8-ми клас съм да,но за първия път не сме пробвали.Засега само орален и отзад го правим.Просто явно някак си се стягам отпред,притеснение може би.
Абе вие тоя секс не го ли правите за удоволствие, а не защото трябва? Той сексът не е само влез-излез, а много повече. Ама на 14-15 какво друго да очакваш...
Между другото късането на девствената ципа не е най-болезненият момент при девствените момичета. Самото проникване е също болезнено и то не само първия път. Да, влагалището се разтяга, но също така се свива и преминаването от едното състояние в другото също е болезнено.
Примерът с раждането не е особено подходящ, защото освен чисто физиологичните реакции на организма на майката - разкрития, контракции, напъване, бебето също напъва отвътре и улеснява родовия процес. При сексът натискът е само външен.
И аз се чуя как така ви е страх от вагинално проникване, но не и от анално. В края на крайщата вагината е направена за това - овлажнява се, увеличава се. Страх ви е за самата ципа явно, а всъщност при 2-3 пръста (Боже как го правите девствени? Аз след 4 години сексуален живот едва търпя 2 и то без да ги движи и за кратко!!!), тя може вече и да е поразкъсана.
Не че съм спец, но неприятно чувство при сядане след анален секс имам.....15 минути. После минава. Това да ми се ходи постоянно до тоалетна и да не мога да седна не ми се е случвало. А може и да не помня, понеже последният път беше........много отдавна.
Аз такова нещо не бях чувал........2 седмици приятелят ти да не може да проникне в тебКолкото и тясна да си,все ще влезе...... За мен или прилтяля ти много те жали и не иска въобще да те боли или просто си е калпав човека...
Голям майтап!!!![]()
![]()
![]()
Засега, вика, го правим само орално или отзад!!!![]()
![]()
![]()
Ами то и аз да съм ти приятел, като те гледам колко ти е багажа, има да се правя на ударен и ще те ръмбим само у гъзо!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
най-вероятно си се притеснила и си се стегнала Отпусни се и а той лека полека да го разширява с пръстчета и пробвайте пак , не се притесняваи ще се получи , аз попринцип съм много тясна а първия път направо ми го вкара по рязко без пръсти преди това без нищо , доста ме болеше но стана .![]()
Сагата има ли развитие ,авторке?Ако не мои те отвори вече да идвам с хилтито![]()
Пълни глупости!!!Първоначално написано от darkPaladin
Аз го направих когато приятелката ми беше на 13(почти на 14) просто когато се притесняваш или нещу такова неможе да се отпуснеш и се стискаш и затова е станало така![]()
КО стана ма,отворена ли си вече или още го лапаш и те бомби само в трътката?
Стааа стааа.Първоначално написано от Maceto96
А авторката ко стана с тебе мари ,спукаха ли ти балончето вече?
Първоначално написано от Azgalor
+1
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
+1Първоначално написано от Doga