- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос??
Ъъъъ ако нямаш съпруга - как ще имаш любовница? А ако имаш любовница... съпругата ти защо още е с такъв статут?
Честно - тъпа тема.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре де .. представете си чее вече сте женени/омъжени ... Или пък друг вариант: да се виждате с момче/момиче, което си има приятел/ка ... или да сте напълно верен/вярна на гаджето си ...
Ако искам да го играя тежкар(кретен) няма да имам гадже. А просто рандом момичета за неопределено време
Любовница не искам, не искам и да бъда любовник на някоя. Ако обичаш даден човек и искаш да си с него(и ако човека е различен от този с когото си в момента) - ще имаш куража да прекъснеш сегашната си връзка/брак. В противен случай - те броим за пъзльо/незрял пубер(независимо от това кои са първите две цифри на ЕГН-то ти).![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
товаПървоначално написано от iceMiss
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
и ся като го чу к'во !?
злее....дет имаше един подпис... .......please DIE
^ Моя, моя ^^
По темата: Ами .. като цяло не намирам смисъл в нея.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+1Първоначално написано от ShtrudeL
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Аз предпочитам да съм напълно вярна към приятеля си и да си го обичам. Не бих тръгнала да му кръшкам или нещо подобно. Най-малкото аз съм много откровен човек и, ако си харесам някой, ще отида при приятеля си и ще му кажа така и така харесвам друг какво ще правим? И все пак това едвали ще се случи, понеже харесвам много приятеля си и не съм се заглеждала по друго момче то 8 месеца. Те си ми подвикват в коридора на даскалото, а аз си пердаша напред и никой не забелязвам.![]()
[quote="valdesbg"]Ако искам да го играя тежкар(кретен) няма да имам гадже. А просто рандом момичета за неопределено време
++1 цепиш![]()
и аз теи мисля
+1Първоначално написано от Priceless
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ама любовник разбира се, излагаш се.
Ама моля ти се, ти ли няма да предпочетеш любовница.Първоначално написано от Eclipsercho
![]()