.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

2012 Краят на света

Календарът на маите: В древния календар на маите се посочва, че края на света ще бъде на 21 декември 2012 г. Цивилизацията на маите, живели в Централна Америка, процъфтявала от 6 до 9 в. Те били обсебени от времето и воденето на календар. Той бил невероятно точен и показвал циклите на луната, слънцето и планетите. Предсказвал лунните и слънчевите затъмнения за хиляди години напред в бъдещето. Този точен календар мистериозно приключва на 21 декември 2012 г.
    В календара е описано, че на 21 декември 2012 г. слънцето ще се издигне до центъра на Млечния път, посочен като черна дупка. През последните пет години, астрономите открили, че в действителност съществува огромна черна дупка в центъра на нашата галактика Млечния път. Съвременните астрономи, както и маите, твърдят, че на 21 декември,2012 г. положението на земята ще се изравни със слънцето и центъра на нашата галактика Млечния път. Това галатическо събитие става веднъж на всеки 25800 години. Никой не знае какъв ще бъде ефекта от това изравняване за нашата планета, но маите вярвали, че ще се случи нещо ужасно.

Прочетох това и още много в интернет и ми е чудно вие какво мислите

П.с Сру ако има друга такава тема но не намериь

Град
    in my weird world
    глупости...
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Супер фен
    bullshits

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    +1 към горните 2 поста, + че има сума ти такива теми ...

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    глупости...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

може сигорно са го казали да праят филми

Мега фен Аватара на December
    Глупости както казаха и по-горе.Медиите колко пари излапаха заради тая дата.Филми,книги,статии...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Можеше и да се върже някой,ако напоследък нямаше край на свете на всеки 10ина години...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Можеше и да се върже някой,ако напоследък нямаше край на свете на всеки 10ина години...
    +1. За 2000-та година са казвали, че компютрите няма да могат да работят заради двоичната система .

Повече от фен Аватара на prinncess
    2012.. края на света .. НЯМА ТАКОВА НЕЩО аз поне не вярвам

Супер фен Аватара на someonerandom
    А и не ми е ясно защо приключването на календара непременно трябва да значи унищожение?Може би са имали някакъв велик учен,който е правел календара,но нещо се е случило(може би е починал)и не е могъл ад бъде продължен?Може би са решили,че няма смисъл да правят календар за толкова напред?Може да е започнала война,а после оп една или друга причина да не са можели/искали да продължат?Сегашните учени си търсят сензации,а вие им се връзвате...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    няма да има край на света или поне няма да е толкова скоро.. иначе след няколко стотин милиона години Слънцето щяло да изгасне.. (тва в учебника по география го пише)

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Стига сте се паникьосвали за 2012..Ще продължаваме да съществуваме..Споко..
    П.С - Преди също бяха казали,че ще настъпи края на светя..Ей ни,на,още сме живи
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Чесно да си кажа аз много не вярвам, но както се казва "ще поживеем и ще видим, какво ще стане..."

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Ти си луд

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Чесно да си кажа аз много не вярвам, но както се казва "ще поживеем и ще видим, какво ще стане..."
    +

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Ти си луд
    Според тебе тва че съм пуснал темата значи ли че вярвам ?? просто исках да разбера мнението на другите

Най-после ще се махнем от тая шибана планета

kraqt na sweta e towa 4e umirat mnogo mladi hora 4etoh go ..

Град
    София ^^
    Хмм и аз не вярвам...

Град
    Anfield Road
    Не ми се мисли колко хора ще прихясат и ще се самоубият малко преди 21 декември 2012.. Но аз лично не вярвам, пък и не ми се умира.

никъф шанс
    If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent

ми аз честно казано мисля,че тва са глупости....квото ще да става тея неща колкото и да ги четем...няма кво да направим по въпроса...И без това все някой ден всички ще умрем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си