- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бързо Надебеляване..
На 15 години съм.Момче.170см и тежа 46кг.
Много съм слаб и искам да кача поне 20 килограма за около 3-4 месеца.Има един проблем..не ям много месо..само пилешко и разни шунки..също така и МСdonalds i KFC.Ще ми дадете ли някакви съвети![]()
уау! ти жив ли се още??
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Пффф и аз съм така. На 12 години съм и тежа 41кг, а изглеждам мнооого слаба.Като клечка съм
![]()
Не мога да разбера, защо всички кльощави момчета искат да напълнеят.Ми на мене си ми харесвате кльощавииПък и то щом сте си кльощави, то това си е ген, и дориид а ядете много няма да можете да го промените!!!
хах и аз съм така - 180см/65кг хDD
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
ае чуаш ли се?я си оставай слаб ....може да поработиш над релефа но не и да качваш кг.Повечето момичета харесват слабите нз защо можеби защото имат конттол над тяхТа аз сам от тия които сега работят над релефа на тялото си 178кг 68кг 17г Нз можеби когато момичетата видат някой набит и мусколест мъж се плашът от него викат "глей го тоя кат мутра закво ми е ако ме удари и ... или тоя пък "мусколи пак ум сиг няма" " и разни такива.Да си слаб има предимства -по бърз си ,атлетичен,жилав
а да си само мусколи-голяма сила,нетолкова жилав дай доста бавен но здрав,ии хубава гледка като цяло ако си релефен
и двете са хубави ,но ако е зареди момиче остани си слаб и не ставай като другите които искат мусколи зада се изфукат и да внасят страх в друите ((((( Моята цел))))
яжте качествени храни.. и месо, а не гадостите, които пъхат в сандвичите в МСdonalds :P
Просто аз
И аз съм така, само дето съм момиче. Ям непрестанно, но резултат няма. Мисля да пия 2-3 месеца бирена мая, пък квото стане...
еlsy![]()
и аз съм супер слаба 175 52 кила .. пръчка ;д В момента почнах да пия бирена мая , дано да има ефект .
А ти имаш ли апетит смисъл хапваш ли си редовно ,защото при мене аз ям супер много и не ми се лепва никаде. Ето няколко билки за апетит
Пача трева - подобрява апетита и спомага за почишаване теглото. Патките ,които ядат тази трева, бързо затлъстяват. Около 2 - 3 ч.л. от тази билка се запарва с 500 мл вряла вода за 60 мин. Прецедена, запарката се пие по 100 мл преди ядене.
Резене (гръцко сено)- действа тонично. Препоръчва се да се пие семето на билката по 1 - 2 ч.л. дневно с малко сол.
Бедреница (див анасон) - действа апетито-възбуждащо. Около 1 ч.л. плодчетасе запарват с 505 мл. вряла вода за 1 час. Пие се прецедена по 3 - 4 ч.ч. на ден преди ядене.
Смокиня - доказано е, че смокинята като храна повишава телесното тегло за кратко време. Изработва се седмична програма, в която освен смокиня се включват още хляб, хлебни изделия, сушени плодове и ядки (фъстъци, сланчоглед, лахут).
Всеки е виждал смокиня предполагам
Пелин (обикн.) - против безапетитие. Една щипка от билката се кипва в 200 -300 мл вода. Пие се по 1 кафена чаша, подсладена с небетшекер половин час преди ядене.
Бял оман- около 100 г корени се киснат в 1 л червено вино за 78 дни. Прецедено, омановото вино се пие 1/2 час преди ядене по 1 ракиена чаша.
За по - голям размер на изображенията цъкнете върху тях
П.С.
1. Въглехидрати
Редовно - Овесени ядки, зеленчуци, пълнозърнест хляб, пълнозърнести макарони, плодове, сушени плодове
Рядко - Плодови сладки, бял хляб, конфитюр, мед, шоколад
Никога - Сметанова торта
2. Белтъчини
Редовно - Говеждо месо, риба, птиче месо, яйца, извара, мляко, кашкавал, пилешко със зеленчуци
Рядко - Колбас, консервирана риба, пушена риба
Никога - Тлъсто месо
3. Мазнини
Редовно - Слънчогледово семе, ядки, масло, орехов мус, олио студено пресовано
Рядко - Сметана, пържени картофи, пица
Никога - Колбас с къри
4. Напитки
Редовно - Вода, кафе, чай, плодов сок
Рядко - Диетични напидки, кола, алкохол