Незнаех в кой раздел да сложа тази тема...
така въпросът ми е .. защо когато пускам тема...или отговор в някоя тема...не се вижда снимката ми...смисъл...като аватар..? ии ако някой може да ми обесни как да поправя това ще съм му много благодарна
Грешен раздел
амк933
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Така или иначе ,кат гледам пак немаш снимкаПървоначално написано от L1n4e7o
Снимки не можеш да качваш от компа си.Трябва първо да качих в сайт и тогава този сайт ще ти даде линк на снимката ти и го ръгаш както е казал Chacho в "Динамичен Аватар:
Въведете URL, от където Аватара ще се зарежда директно."
Успех...
П.П.Препоръчвам ти Prikachi.Com
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Първоначално написано от MaGuSs
И аз там качвам, ама като махне снимката после от директорията в която е, линка няма да бачка![]()
Затова викам в Prikachi.Com .Там си правиш рег,който е безплатен и немогат да ти махнат снимката ,освен ако ти не пожелаеш с бутончето Изтрий.Първоначално написано от Reaper93
П.П.Аз там съм качил повече от 500 снимки![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Първоначално написано от MaGuSs
Възможно ли е, щото нямам рег, като сложа снимка и после я изтрия(от компа) и линка да не бачка вече?И трябва да я качвам пак![]()
Аве пич.Ти качваш снимката в нета.На отделен сърварен комп.Хост ,ако мога така да се изразя.И URL-то е все едно E:\Снимки\maguss music.jpg ... Пробвай и ще разбереш.Първоначално написано от Reaper93
П.П.Ревговете са безплатни...