.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Има ли опасност?

Хора кажете ми може ли приятелката ми да е бременна като не съм свършвал в нея ударих една изпиках се и се измих преди акта после го вкарах двайсетина пъти но не съм свършвал има ли опасност?

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Ако си бил без капун има опасност, ако си бил няма

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Според мен няма .. Ама все пак не знам де ..

I'm inlove with a criminal...

без капут беше пак казвам не съм свършвал беше за кратко аз си казвам само около 20 пъти го вкарах браточки има ли място за притеснение

Не е чак толкова лесно забременяването,стига си се панирал. 100% не е бременна,щом не си свършвал в нея.

човече такъв коментар мерси
    да се успокои човек

Епа да бее,хората се чудят как да си направят дете,пробват ли пробват 10-тки пъти и все не става.Тука от 20 прониквания без никаква еякулация за бременност говори м ? Спи спокойно брат

В предеякулационната течност също има малки приятелчета.. какво си го зауспокоявал.. сексуална култура му се казва.
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Цитирай Първоначално написано от shasinka
    В предеякулационната течност също има малки приятелчета.. какво си го зауспокоявал.. сексуална култура му се казва.
    Знам знам,споко сигурен сам,че тези малки приятелчета не са си намерили мястото .Ако приятелката му е бремена се заклевам,че аз ше му издръжам детето

Просто казвам, че тия 100% дето му даваш, нещо не са пълни..
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Може и да са пълни, защото пропускате няколко съществени въпроса- продължителност на МЦ, дата на последна М и дата на рисковия акт.
    Сексуална култура му се вика.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Без презерватив щом е било естествено че има опасност да е бременна .. що за въпрос!
    Бургас

еее щом само 20 пъти си проникнал няма страшн0
    забременява се на 21-вото проникване :Д

спок нищо и няма аз с мойта неслагаме капут пък още несъм татко

Мега фен Аватара на t0d1t0
    присъединявам се към UNITED
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Цитирай Първоначално написано от shasinka
    Знам знам,споко сигурен сам,че тези малки приятелчета не са си намерили мястото .Ако приятелката му е бремена се заклевам,че аз ше му издръжам детето
    Написано е черно на бяло да не се отметнеш после ако недай си Боже е бременна. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си