.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

моля дайте ми съвет ;(

Такам Да започна моята история .. Ходих с едно момче една година и половина и много се обичахме .. накрая имахме доста проблеми и решихме че ще е по добре да се разделим ..няколко месеца след раздялата правихме секс и моите чувства към него се върнаха но тои ми каза че при него не са.. След това аз тръгнах със сегашния ми приятел кум когото не изпитвам някакви много силни чувства .. но той мен ме боготвори .. и така бившия ми преди два дена ми сподели че още ме обича и че ме иска .. и аз искам всичко това да се върне но не съм наясно как да постъпя .. Моля ви дайте ми някакъв съвет

Re: моля дайте ми съвет ;(

Цитирай Първоначално написано от svetovartej
    Такам Да започна моята история .. Ходих с едно момче една година и половина и много се обичахме .. накрая имахме доста проблеми и решихме че ще е по добре да се разделим ..няколко месеца след раздялата правихме секс и моите чувства към него се върнаха но тои ми каза че при него не са.. След това аз тръгнах със сегашния ми приятел кум когото не изпитвам някакви много силни чувства .. но той мен ме боготвори .. и така бившия ми преди два дена ми сподели че още ме обича и че ме иска .. и аз искам всичко това да се върне но не съм наясно как да постъпя .. Моля ви дайте ми някакъв съвет
    остани си със сегашния ..този бившия е изпуснал шанса си преди а сега си мисли че може да те върти като иска да сте заедно отново а и сигурно ако не те беше потърсил нямаше да искаш отново да си със него ... била съм в същата ситуация и ако избереш този стария повярваи ми ще съжаляваш

Град
    Антиохия
    Сърцето ти знае какво да направи , просто се вслушай в него !
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Бившият ти приятел те разиграва. Остани си със сегашния или най-добре. . . зарежи ги и двамата и си потърси трето момче.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Аа.. останал е на сухо и сега е решил, че още те обича и те иска?

Май не си заслужава да се връщаш назад..
    The blood that binds us ..till death unites us

това е откакто скъсахме може би оттогава още си го искам тайничко но не мога да го изрека с думи и сега съм наясно че го искам но и знам че е голяма грешка .. господи още го обичам а знам че няма смисал ..

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    мм мисля , че ще е добре да останеш известно време сама

Цитирай Първоначално написано от T91
    +1 точно така Listen to Your Heart....
    http://www.youtube.com/watch?v=8xryjvBkJXw

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Бившият ти приятел те разиграва. Остани си със сегашния или най-добре. . . зарежи ги и двамата и си потърси трето момче.
    +1.3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Kъдето си плюла ,не лижи.Аз т'ва го направих хиляди пъти се връщах, но нищо не е същото.Щом един път те е оставил и втори път ще има Остани при човека, който го е грижа за теб.Но щом ти не изпитваш нищо към него, най-добре се отдалечи и от двамата Само това мога да кажа

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от svetovartej
    това е откакто скъсахме може би оттогава още си го искам тайничко но не мога да го изрека с думи и сега съм наясно че го искам но и знам че е голяма грешка .. господи още го обичам а знам че няма смисал ..
    Ти знаеш, че няма смисъл..

Знам че е трудно да го обичаш и да не си с него. И все пак не се оставяй да те разиграват.

П.П: бе тука всички сърцето слушате... слуша се мозъка.
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Щом бившия те обича още - нека го докаже по някакъв начин, на думи всичко е лесно. Ти не се връзвай на всичко, което ти каже. КОлкото до сегашното ти гадже - най-добре остави момчето, само го разиграваш.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Аз не мисля че бившия ти е искрен! Според мен е защото не е намерил момиче,което да му пусне и затова така внезапно му е дожаляло за теб! съжалявам ако прозвуча грубо!

Остани си със сегашния .. Бившия ти само те разиграва според мен.
    Очите ми се насълзяват от вятъра,
    има часове, които са трудни,
    нуждая се от теб, казах ли ти го?

Град
    Kyustendil
    Остани си със сегашния..
    [b][color=black]Espa

Ти си една тъпа пикла,коят не знае кво иска.Аман,заради такива като теб да ме е срам,че съм от женски пол.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Играе си с теб.Обича те, не те обича, после пак те обича, заеби го.Не се прави на тъпа заради някой си.

Повече от фен Аватара на stylo
    Сетил се е първия ,ама късно или те разиграва , но второто е по-вероятно. А ти в момента не правиш ли същото с второто си гадже? Както казаха по-нагоре търси трети.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Бившия си остава бивш, това е...
    Ако имаш чувства към настоящия - запази връзката си с него. Ако нямаш - търси друг.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

И какво сега от всичко това ще страда сегашният ти(по твойте думи,този,който те боготвори).Горкият,сигурно дори не подозира какъв номер ще му извъртиш.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Зле си като нямаш чувства към настоящия закакво си го хванала , той момчето те боготвори ти бившия ще търсиш пфф...

Цитирай Първоначално написано от totalmk
    Цитирай Първоначално написано от T91
    +1 точно така Listen to Your Heart....
    http://www.youtube.com/watch?v=8xryjvBkJXw
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Щом бившия те обича още - нека го докаже по някакъв начин, на думи всичко е лесно. Ти не се връзвай на всичко, което ти каже. КОлкото до сегашното ти гадже - най-добре остави момчето, само го разиграваш.....
    ++
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Това, че даден човек кара сърцето ти да бие бързо само при мисълта за него, не винаги означава , че трябва да сте заедно.

Супер фен Аватара на Amateur
    Както се изрази един форумец:Разделя ли се с някой той се превръща в Минало за мен а аз не живея в миналото!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си