- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя :(
Преди около седмица бях на копун с приятели и едното момче което е мои приятел и беше с мен там ми каза че ме обича не ми е предлагал но на следсващия ден ме прегръща и целува и вечерта ми каза че по добре е да няма нищо между нас защото в крайна сметка винаги е наранявал приятелките си а не иска да ме нарани защото даржи хипер мн на мен споделя ме си всичко и сме страшно близки знам че не му е до секса защото всъщност е дженталмен и е страшно романтичен и нежен
нз какво да правя страшно объркана съм а мисля че се влюбвам иска ми се всяка вечер да е до мен да мога да го целуна най-спокойно когато си поискам
Кажи му, че имаш чувства към него и за това му даваш шанс и не се страхуваш дали ще ти разбие сърцето.
Пробвайте пък каквото стане.
Обясни му, че ти също имаш чувства към него и искаш да сте заедно.Предполагам, че щом отвръщаш на чувствата му ще поиска да пробвате и от там нататък вече всичко зависи само и единствено от вас.
напрвавих го и тои каза че няма но със хиляди овъртания и точно зареди това се съмнявам че ми е казал истината защото е хипер мн загрижен за мен и го показва защото казва че аз съм единствената която не го дразни неразбирам как единия ден има тези чувства на на дрогия изчезват без причеина ей така
следващия принц с тоя няма да стане
ОДИН!!!
Първоначално написано от DevilWish
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Говори пак с него,обясни му как се чувстваш ти спрямо него без да те е страх.След като сте си толкова добри приятели ще разбере, че не си поредното момиче което ще му прави тъпи женски номера и ако чувствата му са толкова силни това няма да го спре и ще се постарае да внимава този път![]()
Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..
Първоначално написано от DevilWish
съгласнаа
I don`t care .. ;] ..
Май си му само занимавка.
Отрежи го, отдръпни се, дръж се хладно за известно време и виж реакцията му. Ако ноистина му пука ще те потърси и ще разбере, че не може да те прегръща и целува само когато му е кеф.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
+ 2Първоначално написано от sunshinepp
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Моето мнение пък е, че няма смисъл повече да му "пилиш" на главата, че искаш да сте заедно. Каквото си имала да казваш си го казала, няма смисъл да нахалстваш и т.н. Засега остави нещата така както са, но пък нищо не се знае, не, мисля че нещата ще приключат до тук при положение, че и двамата имате чувства.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!