- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето, момичето и аз
Здравейте! Наскоро се запознах с едно момче от Интернет. От моя град и се оказа, че живеем близо един до друг, затова се видяхме. Той е много готин, с една дума- харесвам го. Обаче проблема е, че той си има гадже- едно момиче, с което се знаят от интернет, но той каза, че се се виждали и си се харесват. Тя ме намери в скайп веднага, като разбра, че се познаваме, защото е адски ревнива. От това, което виждам, той може би също ме харесва. Другият проблем е , че веднъж ме пита `кое е най- бруталното ти скъсване с момче` и аз просто не знаех какво да му отговоря, защото всъщност още съм нямала връзки с момчета! Затова веднага смених темата ... мисля, че ако му призная, ще ме вземе за хипер забила...
Моля, без да ме съдите!
П.п. На 14 съм.
Няма какво да те съдя. Твоето си е типичен любовен триъгълник, няма какво да направиш. Единственото, което може да стане е да станете приятели с момчето, дори вие вече сте. Не се опитвай да го откраднеш понеже има голям риск всичко да свърши зле.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Еми на 14 не е голяма изненада, че си нямала приятелАко момчето си има приятелка по-добре не се бъркай, освен ако не ти доставя удоволствие да разваляш хорски отношения =]
Е не е нужно да му казваш каквото и да е за любовния ти живот. Поне докато той не стане част от него.
А по другия въпрос - ми айде де. Малко манипулация, малко чар и ще разбереш коя иска всъщност.
Ако си седиш на ушите - само с чуденето ще си останеш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdesbg<< За пореден път е прав.
Според мен е трябвало да реагираш забавно, като те е попитал. Защото някак си не върви да те пита "Кое е най-бруталното ти скъсване с момче?" и ти да кажеш "Ъъ, ти ква музика каза, че слушаш?"...
Иначе от колко време е с приятелката си? Лично аз не бих описала сериозна връзка с: "Мии, знаем се от интернет, виждали сме се и се харесваме"... Звучи странно. Виждали са се... 2 пъти?
Едит: А той на колко е, че ще те помисли за "супер забила"?
Не му споделай чак толкова за любовния ти живот до сега.Просто се опитай да се сближиш с него и да го спечелиш.Ако това стане той сам ще остави приятелката си.
да да на 14 нямам гадже боже колко съм забила
на 15 не съм се ебала боже колко съм забила
ОДИН!!!
аз постоянно съм в триъгълнициОставяй ги и 2-мата.. има много други
![]()
а що да ги оставя за мене по 5 са се били тя и с 2ма ще се оправиПървоначално написано от gergan4etooooo
ОДИН!!!
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Абе, на мене ли нещо не ми е наред, че не се мисля за "хипер забила", защото съм нямала гадже досега?И не се тревожа да си го казвам, когато ме питат...?Човек трябва да е доста зле, че да си състави лошо мнение за някой, защото последният е нямал гадже до момента ;/
Иначе, не ми се виждаш много хлътнала, това вероятно е някакво увлечение, което ще преодолееш сравнително лесно.По - добре ги остави с приятелката му.Може би ако ги разделиш това ще нарани повече нея, отколкото теб, ако с момчето останете само приятели... Сама казваш, че е много ревнива.Това в случай, че ти пука за другите хора.
Но ако ти се рискува, valdesbg наистина е прав, в този случай съм съгласна с него.
На 16 съм..бременна съм...боже кво да праяПървоначално написано от darkPaladin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дефакто е искал да разбере дали, ако те скъса по скайп, ще ти стане гадно.`кое е най- бруталното ти скъсване с момче`![]()
забил е тоА, разкарай го. животът му е скайп.
пък т'ва, мнимото му гаЖе да те търси по скайп, че да си защитава "мъжа" е бахти комплексарщината и тъпотията, майна.
скайп скандали > скайп любов > all
Никой няма да те съди .. Щом си е решил да си е с нея,го остави.Ако има някакви чуства към теб,сам ще те потърси![]()
Съгласна съмПървоначално написано от raliichkaa
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Абе кви са тея неща ве? ;хх "запознахме се в нета" лелее майкоо.. я излез навън с приятелкии и ще видиш колко много момчета има.. Ти не го познаваш изобщоо от 2 дена си го виждала ,не знаеш къв човекк е пък го харессваш..Я излезз от виртуалния свят и живей в реалния..
![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3