.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: ами сега.

ами сега.

Здравейте преди 3 месеца се запознах с едно момче той намери скайпа ми и започнахме да си чатим . Аз доста бързо се привързах към него всяка вечер си чатихме до 3 . И по начина по който ми пишеше усещах че и той има някакви симпатии към мен. Не сме излизали двамата но почти всеки ден го виждам във рейса и сме само на едно здрасти. Още в началоро той си беше чатил със най - добрия ми приятел и му беше казал че ме харесва тогава се зарадвах супер много. От познати знам че е мълчалив и срамежлив.Но по едно време се обърках и аз се държах странно , но и той .. реших да го питам какво изпитява към мен и аз да му кажа за да не се мъча така. Той ми каза че в началото е изпитвал чувства но те са намаляли. аз му казах че го харесвам и така сичко се промени. Преди време пак най добрия ми фр го беше питал дали ме харесва а той казал че ме харесва но му писнало да го разигравам .Преди 1 седмица видях че си е написал с името на едно момиче .. но това име седеше още в началото когато се запознахме но той го махна още тогава го попитах това да не е приятелката му той ми отговри че няма. И ето че пак се намесва моя бфф попитал го да не ходи с това момиче той казал да с нея ходим........ вече не си пишем много .. но около 2 месеца станах вече и не мога да го забравя всичко ми напомня за него всяка песен която ми е пратил всичко ..... все си казвам '' о не ми пука '' но ..... какво да правя

Първо, никакъв скайп.
    Второ, отиваш право при него, казваш му, че имаш чувства към него, блаблабла, и накрая го питаш дали и той има към теб и какво правите. . . Изяснявате си приятели ли сте, харесвате ли се, ще тръгвате ли, няма ли. . .
    Ако те отреже, пука ти.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Ами да вземете да си говорите на живо ли?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Първо, никакъв скайп.
    Второ, отиваш право при него, казваш му, че имаш чувства към него, блаблабла, и накрая го питаш дали и той има към теб и какво правите. . . Изяснявате си приятели ли сте, харесвате ли се, ще тръгвате ли, няма ли. . .
    Ако те отреже, пука ти.
    +1

много се мраза ква съм такава нито сме говорили двамата нито да сме били някъде заедно ..... и ся само заради един скайп не мога да го забрава .............................

Скайп изкривява нещата............ доста.
    Не се връзвай толкова лесно, реалността може да се окаже по-различна.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Първо, никакъв скайп.
    Ако те отреже, пука ти.
    Така е Ако си има приятелка остави го да е щастлив с нея, ако наистина ти пука за него

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Той казва, че ТИ го разиграваш?? Аз като ти чета поста оставям с впечатлението, че е точно обратното..
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от DragonSong
    Първо, никакъв скайп.
    Ако те отреже, пука ти.
    +1
    +2

П.П - Разигравала си го? Никъде в историята ти не забелязах да си го разигравала..... Или той си търси повод?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на playhard1
    Skype -> fake love maker n' love killer

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не виждам кой знае какъв проблем.. Според мен просто си свикнала да си пишеш с него и си си изградила една нереална представа за него, тъй като от написаното разбирам, че вие не сте си говорили на живо. Просто излизай с приятели, запознавай се с други хора и ще го забравиш. Но недей да се натъжаваш и насила да си спомняш за него с песни и т.н. Нито пък недей да четеш хронологии. Така само тъпчеш на едно място, а като мине време ще се сетиш и ще осъзнаеш, че всъщност не е било нищо. Успех.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

"Е за тва го мразим скайпа"
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ех сашке.. сашке ... само пишки са ти в главата ....

Първата вечер още казва, че те харесва, при положение, че само се познавате и не знае нищо за теб.Какви чувства може да има, замисли се малко, какво харесва ? - косата ти, очите ти ? С времето като се опознавате той казва, че "чувствата му" охладняват.Еми може просто да не му допадаш.А и това е някакъв си скайп.Не сте излизали следователно не може да имаш кой знае какви чувства към него, може би ти е симпатичен, но какво по-сериозно от това по скайп.А и момчето си има приятелка, а на теб казва, че няма - играе си много здраво.Защо въобще му се връзваш, я не се излагай.Продължи напред, харесваш го, харесваш го, колко да го харесваш по скайп? - тъпи работи.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Първата вечер още казва, че те харесва, при положение, че само се познавате и не знае нищо за теб.Какви чувства може да има, замисли се малко, какво харесва ? - косата ти, очите ти ? С времето като се опознавате той казва, че "чувствата му" охладняват.Еми може просто да не му допадаш.А и това е някакъв си скайп.Не сте излизали следователно не може да имаш кой знае какви чувства към него, може би ти е симпатичен, но какво по-сериозно от това по скайп.А и момчето си има приятелка, а на теб казва, че няма - играе си много здраво.Защо въобще му се връзваш, я не се излагай.Продължи напред, харесваш го, харесваш го, колко да го харесваш по скайп? - тъпи работи.
    абее първата вечер глупости .......

Re: ами сега.

Още в началоро той си беше чатил със най - добрия ми приятел и му беше казал че ме харесва тогава се зарадвах супер много.

Още в началоро той си беше чатил със най - добрия ми приятел и му беше казал че ме харесва тогава се зарадвах супер много.
    е тука сгреших малко след 1 месец бфф-то ми му иска скайпа

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от playhard1
    Skype -> fake love maker n' love killer
    Именно ^
    Стига скайп, излез навън , на кафе , на стадиона , на разходка ...

Цитирай Първоначално написано от nothingforme2
    Едно е да кажеш още в началото, съвсем друго след месец. И стига с този скайп, до някъде мнението ти за него е виртуално, а той е истински, ако го искаш направи нещо, но според мен той си играе с теб.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Ами да вземете да си говорите на живо ли?
    Май,май...добре ще е... !!

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    бахтии идиота

позната история ... лично аз го зарязах все пак животът продължава
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Повече от фен Аватара на JackSparrow

jeez, да не се окаже, че не се познават
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Здравейте преди 3 месеца се запознах с едно момче той намери скайпа ми и започнахме да си чатим . Аз доста бързо се привързах към него всяка вечер си чатихме до 3 . И по начина по който ми пишеше усещах че и той има някакви симпатии към мен. Не сме излизали двамата но почти всеки ден го виждам във рейса и сме само на едно здрасти. Още в началоро той си беше чатил със най - добрия ми приятел и му беше казал че ме харесва тогава се зарадвах супер много. От познати знам че е мълчалив и срамежлив.Но по едно време се обърках и аз се държах странно , но и той .. реших да го питам какво изпитява към мен и аз да му кажа за да не се мъча така. Той ми каза че в началото е изпитвал чувства но те са намаляли. аз му казах че го харесвам и така сичко се промени. Преди време пак най добрия ми фр го беше питал дали ме харесва а той казал че ме харесва но му писнало да го разигравам .Преди 1 седмица видях че си е написал с името на едно момиче .. но това име седеше още в началото когато се запознахме но той го махна още тогава го попитах това да не е приятелката му той ми отговри че няма. И ето че пак се намесва моя бфф попитал го да не ходи с това момиче той казал да с нея ходим........ вече не си пишем много .. но около 2 месеца станах вече и не мога да го забравя всичко ми напомня за него всяка песен която ми е пратил всичко ..... все си казвам '' о не ми пука '' но ..... какво да правя
    . . мацкаа няма какво да направиш . . не се опитвай да го разделиш с приятелката му . . . . спокойно всичко ще отмине и другият път когато се засечеш с някое момче по скайп и ти допадне излизайте а не си чатете . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си