- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Hilary_
Какво стана с прослувутата Hillary_ ? виждал сам доста хора да са си написали нещо за нея обаче не мога да разбера какво е станало с нея.. Any help?
Родителите й я ожениха за един дебел турчин и тя му роди осем деца, сега живеят в Люлин сред пустините, пясъците и камилите... Там няма интернет и затова не пише...
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не искам да се заяждам ама това с гъзa ли си го измисли?Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Хилари е с нова регистрация...
It's too late...
Не искам да се заяждам, но къде си чул и видял дума в българския език завършваща на "ъ"?Първоначално написано от DragonSong
![]()
това просто ме разбиииПървоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
![]()
Щото има бан сигурно.Първоначално написано от DragonSong
The blood that binds us ..till death unites us
Жива е бе. За жалост в тоя форум бановете не са перманентни...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
кретени...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Щото се прави на много отворена и се праи че разбира неща дето дори не ги е правила и сигурно са я пребили някъде...ддз![]()
Първоначално написано от finger4o
Темата хич не ме радва. Май плаче за ключе.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мен просо ми беше инт да знам а те го обарнаха на "Кой ще напише по-голяма простотия"... Не сам аз виновенПървоначално написано от onestar
![]()
клюкарПървоначално написано от DragonSong
Първоначално написано от finger4o
Явно и е писнало да дава ултра интелигентни коментари и е решила, че е дошло време да излезе от форума и да започне да прилага безкрайния натрупан опит от този форум в истински условия. ??
Temet Nosce
벨야카
ПхахахахахаххахаахаПървоначално написано от DragonSong
чуй се само ''прослувутата Хилари'' .. ще умра!
Сякаш говориш за Анджелина Джоли,а не за онова 11/12.. най-много 13 годишно момиченце с голямо самочувствие.. на къде вървим?!?!?!?
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Лол.... хора, защо толкова я храните, нали всеки човек си има мнение по определени теми![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!