.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Хронология в скайп

Искам да попитам-възможно ли е да си прочета мнооого стари хронологии в скайп?
    Малко по-подробно...наскоро се сетих за най-първия ми скайп и влязох в него,но ме изненада това,че ми ги няма хронологиите и дори някои от абонатите ми са изчезнали (тях може и да съм ги блокирала,не помня ).Става въпрос за хронологии отпреди почти три години.Инсталирала съм си по-нова версия на скайп няколко пъти и може да е заради това.Но искам да попитам възможно ли е да си намеря най-първите хронологии и да си ги препрочета...?И как става това?

Град
    Килинг, Кокосови острови ^^ :]]
    Ако си преинсталирвала скайпа т.е. с по-нови версии, хронологиите автоматично се изтриват. (:

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jFoxx
    Ако си преинсталирвала скайпа т.е. с по-нови версии, хронологиите автоматично се изтриват. (:
    Изпревариха ме
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен
    Ако не скайп, то 100% си преинсталирала Windows и са се загубили.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Цитирай Първоначално написано от jFoxx
    Изпревариха ме
    Като преинсталваш скайп хронологиите си седят . Но ако преинсталваш уиндоуса - зАбрави ...

Супер фен
    когато се преинсталирва/обновява скайп, мисля че те ПИТА дали искаш да запазиш хронологията до сега

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    когато се преинсталирва/обновява скайп, мисля че те ПИТА дали искаш да запазиш хронологията до сега
    Мен никога не ме е питало . Редовно си го обновявам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Мен никога не ме е питало . Редовно си го обновявам.
    Значи при преинсталиране пита

Голям фен Аватара на ogun

Re: Хронология в скайп

Цитирай Първоначално написано от AliceCullen19
    Искам да попитам-възможно ли е да си прочета мнооого стари хронологии в скайп?
    Малко по-подробно...наскоро се сетих за най-първия ми скайп и влязох в него,но ме изненада това,че ми ги няма хронологиите и дори някои от абонатите ми са изчезнали (тях може и да съм ги блокирала,не помня ).Става въпрос за хронологии отпреди почти три години.Инсталирала съм си по-нова версия на скайп няколко пъти и може да е заради това.Но искам да попитам възможно ли е да си намеря най-първите хронологии и да си ги препрочета...?И как става това?
    http://windows8-help.info/forums/index.php?topic=9.0
    Ето тук е казано какво можеш да прочетеш и как. Ако са изтрити от ПЦ-то ти няма начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си