.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

GTA Sa ми забива

Хора имам проблем моя гаден комп.Пускам си GTA Sa и ми тръгва,но ми цепи,намалявам графика на минимално и пак ми цепи,пускам да си видя настойките на компа и ми пише, че от рам 512 се използва 501 нз как , пускам видео карта,и от 128 незнайно как се използва 44.... Моля помагайте!!!

shadow4e
    Слагай описателни заглавия

Слаба ти е тази 128 MB - видео карта!!!

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    почвай друга игра

Пробвай GTA 3

hh

Слаба ти е тази 128 MB - видео карта!!! Cool
    Един приятел я играе и не му цепи, а е с 64!!!

Пробвай да си обновиш видео драйверите, намали настройките на играта, спри всички включени филтри, инсталирай си някой от пачовете за играта...

a

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Пробвай да си обновиш видео драйверите, намали настройките на играта, спри всички включени филтри, инсталирай си някой от пачовете за играта...
    Има ли тема някъде,защото незнам как да си обновя драйварите, а и тва филтри нищо не ми говори...(мерси предварително)

Относно драйверите - в зависимост от видео картата ти, си отваряш официалния сайт на производителя (примерно "www.nvidia.com" или "www.ati.com" и т.н.) и си сваляш най-новите драйвери подходящи за модела на видео картата ти! Филтрите се изключват от настройките на видео картата, които са достъпни от програмата към драйвера!

БЛАГОДАРЯ, че ми писа!Ужасно съм ти благодарен, но ще пробвам тия дни, дали ще стане.

Цитирай Първоначално написано от anow
    Пробвай GTA 3
    Мда, ма и тя ми цепи!Странно, но МTX mototrax не цепи....

Бъгав ти е компа-ся с 512 рам нищо не можеш да правиш-купи си още поне 1ГБ и от процесора и видеото също зависи-Ако искаш да играеш на макс някоя от новите игри си купи например Ати HD4770 или GF9800GT към 200лв най-много струва-и процесорчето трябва да е поне е едно двуядрено 2Гхц най-малко и 2ГБ рам

аз па се кефа на ГТА4 на лаптопа я подкарах на доста високиизисквания и се размазвам :Д
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    Точно заради е тая и GRID си купих нова видео карта Nvidia 9500 512 mb първоначално малко сечеше като си преинсталнах компа се управи и си въри сичко както трябва а и не би трябвало да сече толкова . Провери с кво ти е пълен компа

d

Ами наскоро един приятел разбирач дойде да разгледаме компа с еверест.Цъкна и кво да видим???Компа ми е двуядрен 2.80.Смених си рамта на 1гб.Утре ще го преинстална.

Супер фен

Re: d

Цитирай Първоначално написано от mtbmo
    Ами наскоро един приятел разбирач дойде да разгледаме компа с еверест.Цъкна и кво да видим???Компа ми е двуядрен 2.80.Смених си рамта на 1гб.Утре ще го преинстална.
    малко двуядрен процесор с 512 рам и 128 видео не се връзва някак си

d

Относно обновяването на драйварите немога да намеря по-нови .

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Re: d

Цитирай Първоначално написано от mtbmo
    Относно обновяването на драйварите немога да намеря по-нови .
    Еми тогава тези който сега имаш може да са най-новите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си