Първоначално написано от
BERCUT
Както съм казвал много пъти, престанало ми е да се изкарва Русия най-лошата, а САЩ най-добрите. Освен това имам пълното доверие на посланника, на баща ми и колегите му.
Русия, пак повтарям - НЕ Е ПОМАГАЛА НА НИКОГО, за да извърши нито оранжеви, нито цветни, нито каменни или каквито и там да са революции. Ако наистина вътрешната информация не е толкова сигурна, то това поставя под въпрос до колко е достоверна тази информация, за която преди твърдеше, че си получил от твои познати в ЦРУ, Аз съм ОЛИГОФРЕН и т.н.
Относно техническото развитие на Русия, не се притеснявай. Достатъчно на високо ниво е при нужда да остави от САЩ, а и от цялата земя само купчина пепел.
Закопа си се сам. Нямам какво да кажа. Бива толкова мъка, бива, ама чак толкова...Тук изобщо не ставаше въпрос за САЩ, но явно неспособността на Русия да се сравнява с тях ви е създала такъв безумен комплекс, че във всяко нещо я търсите и виждате. Сянката и е като призрак, но харесва ли ви или не, винаги ще сте в нейната сянка.
Както каза един про-руски настроен човек, един стратег и супер успял в България човек и наш близък приятел: "Няма какво да те лъжа. Америка си е Америка. На времето Русия излезе от Студената война, защото не успя да и удържи нито икономически, нито технически, нито военно. Американската икономика е на съвсем различно ниво и в съвсем различно измерение." Ти си вярвай на руските канали. Не веднъж са ви лъгали. Но като гледам колко си наивен, ми е ясно защо хора като Путин успяват и защо ви лъжат все по-успешно. На Запад изглежда смехотворно и жалко.