- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо на мъжете им харесва повече анален секс
И точно от там идват изневярите и т.н. Защото всеки иска след време нещо новоПървоначално написано от miminko
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
-Well now...Първоначално написано от t0d1t0
-Never gonna happend !!![]()
![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
На мене ми харесва,защотое по-различно и не може да се забременее![]()
Не можем да кажем, че на всички мъже там им харесва най-много, но твърдо мога да кажа, че всеки мъж има желанието поне 1 в живота си да пробва това удоволствие. Да види как е и каква е тази велика разлика, за който говорят всички.
Наистина това, колко е широка вагината не се определя от това с колко човека си го правила. Ширината може да се промени само при раждане...също и, ако си набутате нещо огромно там.И все пак само тогава. За мен лично аналния секс е за момчета, които са любопитни какво е до 2/3 път го намирам за нормално, но после съм склонна да ги впиша в графа малък ми е кура, затова си го бутам на тясно, че във вагината му е много широко.
Гаджето ми е още малък на години, но члена му се оказа като на 16/17 годишен (сравнявам с момчетата който съм виждала като се стига до 21см на 17/18 години). Перфектен си му е нито е прекалено голям, нито прекалено малък (17/18 му е някъде...надявам се да не ръсте повече, но няка как едва на 14 е хлапето).
![]()
Изобщо не съм привърженичка точно на този тип секс.Моя приятел също има мераци за там...но аз не....В крайна сметка секса трябва да е удоволствие а не доминиране на единия върху другия!!!
П.с - Все пак това че имаме два отвора не значи че и двата са за секс...
Мене вагиналния секс ми харесва повече!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Така смятам и аз.Първоначално написано от MartiSSima
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ами... незнамм може би, защото може без предпазни мерки и може да свърши там...
Аз лично харесвам повече вагиналния секс... Обичкам и да си я целувам по вратлето...![]()
![]()
It's too late...
Общото на това с вратлето и аналния /вагиналния секс не го схванах.....я пак!?
няма и да разбереш... ....Първоначално написано от Doga
It's too late...
кефи ме да гледам к**вата как се мъчи докато и го вкарвам отзад![]()
Просто не мога да го обясня някакво яко еПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
Има го и тва.Първоначално написано от ivankooo
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Първоначално написано от Alex3nd
ем щом ти харесва би трябвало да можеш да обясниш защо хах ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моя приятел се отвращава от мисълта само да си вкара *** там откъдето ****...![]()
Първоначално написано от ShiZo
.. А не би трябвало![]()
В някой моменти е интерено, защото жените са хубави и отпред и отзад, смисъл всеки нормален мъж, ако има възможност спокойнод амедитура гледайки някош мацка отпред или отзад, няма да има нищо напротив. Обаче, като стане въпро за секс отзад и тръгнат естествените асоциации за л*айна, ми умира всякакво желание......
Първоначално написано от Slynchiicee
чу*айте се и в ушите ако щете, после като ти цъфне за*ника, ще седиш пред някой лек. кабинет и ще се чудиш как да влезеш от срам..
щото е тясно и за да мога да казвам ако ме зареже "мани я бе, ебал съм я в г*за"![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш