- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо на мъжете им харесва повече анален секс
Брато тва е много яко,да знаеш само как им действа унижаващо на сливките!Първоначално написано от kypo
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Моят казва, че в един момент му е толкова хубаво, че може и да не направи разлика къде е, пък и отзад се разширява нали.
Другото, което е - понякога когато не му е напълно надървен, пъха го отзад за 10-20 сек и става много твърд. Казва, че само при мисълта да е там му става твърд.
Причина е и може би това, че не всяка жена е навита от ряз. Допреди месец-два като не му давах постоянно искаше. Направихме го 5-6 пъти отзад и сега се е укротил, щото знае, че ще му дам когато поиска.
Това, че е по-тясно също играе роля, но мисля, че след 20 мин чукане отзад става достатъчно широко, че да не ти е кефа вече в теснотата.
Мъжете (пък може би е до характер) искат това, което нямат. 2 месеца слушах 'айде отзад'. По здравословни причини един ден не можех да го правя отпред, но нищо не ме спираше за отзад. Направихме го, за 1ви път. Помислих си 'сега сигурно ще е много щастлив и благодарен'. Ставах да се обличам и той каза 'мале само да оздравееш, ще ти скъсам сливката'Хич не му беше на *** че ме е ебал отзад вече, мислеше си за това което нямаше в момента.
Оправданието на момчетата с малките пишоци за търсене на тясното местенце!Първоначално написано от kypo
Много вярно.Първоначално написано от GirlfromHell
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Съгласен съм!Първоначално написано от DinViesel
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Пък и ако се е насрала да кажеш,че не и държи халката.Малиии кви погледи праскат като се посерат и не знаят ко да праят за един тайм период...Направо са спрели мен!Първоначално написано от kypo
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Ама ти пробвал ли си?Първоначално написано от yanev4
![]()
Самата мисъл че го правиш.. По възбуждащо е. И го забелва повече щото е по-тесно... Абе по-яко си е.
Един съвет за момичетата: ако приятеля ви чука от зад и ви боли - сменяйте го - за нищо не става!То тая работа си иска чалъм, не е само да го намлатиш като идиот и дай газ...
Първоначално написано от c0ci
Ама и някои .. не искат анален![]()
Много правилно е колега. Чалъм си има, мдааа.Ако го направиш както трябва, става дори и само с плюнка и момичето ще се кефи много. Ама ак о мушкаш като отърван, може и някое кроше да изядеш..Първоначално написано от acer666