.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на Infinity
    Може ли снимка на този на Манхатън ?
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Моя грешка....оказа се фон дю тен, но не е течен, а е като коректор (ама по-дебел) на Голдън Роуз. Чувала съм лоши отзиви за марката, но на мен лично фон дю тен-а ми върши страхотна работа .
    http://images.gittigidiyor.com/2070/...20704165_0.jpg

за това ли говориш? една приятелка има такъв и съм го пробвала не ми харесва много трудно се нанася и стои много неестествено поне при мен е тека и при нея де тя го смени
    Да този е...не знам но на мен ми върши мноо добра работа .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Супер фен
    Аз имам един друг коректор на Golden Rose, той е точно като червило, ако не знаеш може да го помислиш за червило. Той ми върши страхотна работа, покрива всичко.
    А си взех един на Манхатън, ужасен е, много сух и много трудно се нанася на лицето.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Каква е цената на този на Манхатън?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Горещо и жестоко препоръчвам Colorstay на REVLON. Откакто бях в Щатите и за първи път го пробвах, няма друг по-велик фон дьо тен за тази цена. Покрива добре и така яко се слива с кожата, че изобщо все едно си е твоята кожа. Важното е как се нанася. Аз лично ползвам четка за фон дьо тен и ако нещо не съм изравнила, с леко навлажнена гъбичка разнасям. Ефекта е перфектно лице отвсякъде.
    Ето и снимка: http://vibrantdoll.com/wp-content/up...867447_LRG.jpg
    Цената е според различните магазини 18-20 лева. Няма да сгрешиш! Специално на мен черния манхатън ми идваше прекалено гъст и винаги трябваше с нещо да го разреждам преди да нанеса(крем за лице, основа за ФДТ и т.н) Ако не го смесех седеше прекалено изкуствено.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    някой ползвал ли е този фдт http://www.pazaruvaj.com/dekorativna...0/mnenija.html

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Има един фон дъо тен, но не му помня марката. Но беше с някакви плодове сякаш. Имаше мостри в последните броеве на JOY или на Cosmopolitan. Но определено е много хубав.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Има един фон дъо тен, но не му помня марката. Но беше с някакви плодове сякаш. Имаше мостри в последните броеве на JOY или на Cosmopolitan. Но определено е много хубав.
    този?
    На мен не ми върши никаква работа. Не покрива като хората и сега и аз си търся нещо хубаво.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    някой ползвал ли е този фдт http://www.pazaruvaj.com/dekorativna...0/mnenija.html
    Да, ползвам втора опаковка. Първата опаковка си я купих лятото и я използвах до март месец, абе 7-8 месеца. (Това е фдт под формата на пудра.) Минерален е, не образува черни точки, ужасно лек, слага се лесно, кожата не се омазнява, покрива идеално. Вьобще, 6+ му давам!

boujoir healthy mix хубав е даже страхотен.Ползвах мострата от JOY и ми е малко светъл,но то е най-светлия така че е нормално.Сега (тия дни ) ще си купя

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от greyli
    boujoir healthy mix хубав е даже страхотен.Ползвах мострата от JOY и ми е малко светъл,но то е най-светлия така че е нормално.Сега (тия дни ) ще си купя
    мострата май не е най-светлото. Има и 52, а мострата е 53, ако не се лъжа.
    И пак казвам за мен е боклук..
    Сега рекламират някакъв на Виши (забравих как се казва), казват, че може да се намери в аптеките и подаряват още едно нещо с него (и него го забравих ;дд). Някой да се сеща за какво говоря и дали е хубав?

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Бихте ли ми помогнали. Чудя се между Афинитон и този на Манхатън в черната опаковка. Мисля да сменя малко, а незнам кой да взема...

Продават едни дето са фондьотен и пудра в едно мн са хубави и гледай да си уцелиш цвета щото иначе има вероятност да приличаш на пиленце а тоя с пудрата е някъде около 15 лв

Re: Фон дьо тен, който да не се забелязва!?

Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Здравейте! Имам нужда от помощ! Изчетох много теми за различни фон дьо тен-и, но аз искам фон дьо тен, който да не се личи че имам нещо на лицето, но в същото време и да покрива добре! Имам червени петънца по лицето ... кожата ми е чувствителна и светла! И ако може да е до 20лв.
    Не си слагай по кожата боклуци.По-добре дай малко повече пари ,но си купи нещо качествено.Препоръчвам ти Anti-Blemish Solotions на Clinique.Струва 52лв. като го сложиш не си личи мн и е с формула,която премахва недостатъците по кожата.хубав е ,аз съм доволна http://beaut.ie/blog/wp-content/uplo...-Ad-shot-1.jpg

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от reality
    Бихте ли ми помогнали. Чудя се между Афинитон и този на Манхатън в черната опаковка. Мисля да сменя малко, а незнам кой да взема...
    Аз и от двамата съм доволна,но Манхатън е по-покривен и стой по-добре

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски

Re: Фон дьо тен, който да не се забелязва!?

Цитирай Първоначално написано от Serenavanderwoodsen
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Здравейте! Имам нужда от помощ! Изчетох много теми за различни фон дьо тен-и, но аз искам фон дьо тен, който да не се личи че имам нещо на лицето, но в същото време и да покрива добре! Имам червени петънца по лицето ... кожата ми е чувствителна и светла! И ако може да е до 20лв.
    Не си слагай по кожата боклуци.По-добре дай малко повече пари ,но си купи нещо качествено.Препоръчвам ти Anti-Blemish Solotions на Clinique.Струва 52лв. като го сложиш не си личи мн и е с формула,която премахва недостатъците по кожата.хубав е ,аз съм доволна http://beaut.ie/blog/wp-content/uplo...-Ad-shot-1.jpg
    Нали се сещаш, че 52 лв. е малко множко за ФДТ. Хората тук не искат да дадат 20 ти говориш за 50

на Oriflame (y)

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    И аз препоръчвам Colorstay на Ревлон.Страхотен е

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Ааа, аз днеска как се пецаках с някъв си Miss sporty....
    На Манхатан са много хубави (поне на мен ми харесват).
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Отново казвам Ревлон colorstay- никога няма да сбъркаш с него!

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от Milki6

Това е леко и почти незабележимо, покрива добре и не запушва порите
    а при акне възможно ли е да го възпали?
    Пише, че е подходящ за чувствителна кожа, може и да няма проблем за акне. Може да се посъветваш с някоя козметичка в козметичен магазин или да се поровиш из интернет пространството за коментари към този продукт

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Аз нямам проблемна кожа и нямам нужда от фдт обаче ми е интересно да пробвам и мисля точно този да си купя. Цял ден търся информация и до сега нищо лошо не съм прочела за него. Освен това якото е че има за мазна и суха кожа и има нюанси за много светла кожа! Края на тази седмица ще го потърся .

на мен от този на ревлон ми избиваха пъпки.сега съм с Clinique Even Better и е страхотен

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Аз нямам проблемна кожа и нямам нужда от фдт обаче ми е интересно да пробвам и мисля точно този да си купя. Цял ден търся информация и до сега нищо лошо не съм прочела за него. Освен това якото е че има за мазна и суха кожа и има нюанси за много светла кожа! Края на тази седмица ще го потърся .
    Имам такъв , за суха кожа. Хубав е , но аз не го ползвам много. Само от време на време да замажа положението ако е твърде зле Една вечер бях изключила тотално , че имам и си легнах с грим ( супер вредно е!!! ) на сутринта имах някакви дребни пъпчици. Иначе никога не са ми излизали от него , както на krisito9212

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си