- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболни упражнения
Значи от октомври не съм играл офицялен мач поради проблеми
играя нападател и искам да си върна формата на която бях ,сега удара ми е по слаб не мога да цяля вратата , а пък съм далече от стадиона има ли някакви тренировки на 16 години съм 180см 69кг
Сутрин бягане, кросчета по 1-2 км, с финален спринт. Хем развиваш издържливост, хем удара ти може да стане по-силен. За позициониране вече не знам, трябва да ти идва отвътре. Също има още 1 хубаво упражнение за реакции.Вземаш топка и отиваш до някоя стена, целиш я и не даваш топката да се топне повече от веднъш преди да си я върнал към стенатаДано съм помогнал
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Блогодаря многоПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Както каза по горе Daemonboy.. тичане по гората нещо.. сутрин напримерно е най - добре тичаш колкото можеш.. а пък за това да си точен.. практика отивай на стадиона и след тренировки фалове.. аз така права![]()
[b][color=black]Espa
Оооо да пряк свободните вече всичко тренират. Фалц, сила, точност. Аз за поста си бия страшни удари
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
много футболисти в тоя форум бе![]()
за другото ти казаха...за удара
взимаш една топка и отиваш ако има стадион близо там, ако не в някое училище
и се стремиш да вкарваш на едно място...
горен десен/ляв ... долен
като променяш целта примерно на 20 удара
правиш почивки с жонглиране (и цигара евентуално хаха), стречинг и пак =]
то точността си идва от вътре според мене,а силата на удара се покачва с ударите![]()
по-голям мускул,по-силен удар са казали хората
практика!Първоначално написано от CoNviCt
![]()
може да си най-големия талант, но не го ли развиваш нищо няма да стане
ЗДР сички мненията ви са доста добри аз съм от Варна и искам всеки ден да играя футбол или да се упражнявам но няма с кои ако има някои желание да бяга редовно и да се упражнява редовно и да рита редовно може да ми пишете на скаипето ErHaN91 няма значение дали е студено или топло драснете аз може да ви откажа само ако съм на смъртно легло![]()
Тренировки за бедра и прасец.Прасецът е много важен,за удари,които аз наричам "тип Ривалдо"(ако го помниш)-много отсечени удари от място изпълнени,без предварителна подготовка.Прасецът е ключов и за преките свободни с въртене над стената.Силови тренировки плюс технически.Без стадион и топка не става.Първоначално написано от loko1
Тичай на пръсти бе, след някоя годинка (ако имаш късмет да изкараш толкова) ще скъсаш ахилеса.Първоначално написано от xXDanteXx
Не съм футболист,но имам приятели такива,които казват че,за да оформиш мускули на краката е особено важно да тичаш на пръсти,но не съм казал винаги.Прекаленото и аз знам че е вредно.
При спринтова работа и ускорения много ясно,че ще тичаш на пръсти.Вие да не сте коне???![]()