.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    И аз бях горе-долу така миналата седмица,но разликата е,че имах някакъв апетит,но каквото и да хапнех ми ставаше едно тежко..Иначе,когато съм влюбена от вълнение не чувствам никакъв глад А когато съм под стрес,и ми е гадно само се тъпча,много е тъпо така

причините са много и по-скоро ти да го свържеш с нещо, а не ние. може да си заета и да нямаш време да ядеш и става кофти. може да е от хапче. може недай си боже да си болна от хепатит А, но ти трябваше да видиш първо симптоми на болеста. когато човек е болен от хепатит А яде страшно малко. Решението : ако нещо те притеснява опитай се сама да го обориш ако не поговориш с някой. спортувай и не се тъпчи с гадости - да почваш яденето от шок. вафла или кроасан и някакви такива. Може да вземеш и 1 бирена мая.

Успех!

Временно е.Най-вероятно е на нервна основа или някаква лека депресия те е обвзела.Нещо такова е.И аз също нямах апетит в един период, в който бях страшно изнервена, майка ми се беше притеснила, че нищо не ям ( не, че попринцип ям де ) и отивах към анорексия, заведе ме на лекар и каза, че това, че съм изнервена влияе и съня ми, апетита ми и прочие, но трябва да надебелея няколко кг, и така надебелях с 4 кг, вече съм си 42-3 и съм добре мааай .. и такаа не се притеснявай, нормално е.Може би такъв е периода.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Може да е от нервите,да. Ако скоро ти се е случило нещо или си се влюбила. Ще отмине,просто не го мисли много-много.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си