.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: МУСТАЧКИ

Hybrid View

МУСТАЧКИ

значи имам следният ОГРОМЕН проблем.. просто така ми се сваля самочувствието,че дори ме е срам да разговарям,прекривам ги и е ужасно.. имам мъхчета или мустачки не знам как йм се казва по-точно..таа през 2/3 месеца ги махам с лентички,те за най0много 5 дена ги няма и отново порастват същите,кажете ми как мога да ги махна завинаги и не искам да е скъпо много ви моля,помогнете ми! там за лазер ли да е,не знам прекалено е скъп,май

ходи на козметичка да ти ги маха. 2-3 максимум лв е, ще ти ги махне добре и поне на мен не ми растат ооло 3 седмици
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

само не си ги скуби,махай или там квото правиш освен ако не си с тъмна кожа.По-добрия вариянт е да си ги боядисаш..в смисъл руси..няма да си личи толкова колкото ако ги скубеш..защото бях чела в една книга че почват да растат по-бързо и по твърди,голями..
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    само не си ги скуби,махай или там квото правиш освен ако не си с тъмна кожа.По-добрия вариянт е да си ги боядисаш..в смисъл руси..няма да си личи толкова колкото ако ги скубеш..защото бях чела в една книга че почват да растат по-бързо и по твърди,голями..
    Ами да нали така се образува брадата... освен, ако не е момиче, тогава не мога да помогна :Д
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз ги махам с лентички и поне 1-2 седмици после не се занимавам с тях А ти как през 2-3 месеца? Трябва по-често...
    Не е вярно,че стават по-големи,твърди и т.н.,даже намаляват : ))
    Шофирай разумно - стигни жив!

Няма никаква логика в това, което казваш, а и като са изрусени стои много по- гадно. По- добре е да ги маха.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Козметик,няма да ти вземе повече от 1-2 лв.,само не ги изрусявай-ужасно е
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Аз ги махам с лентички и поне 1-2 седмици после не се занимавам с тях А ти как през 2-3 месеца? Трябва по-често...
    Не е вярно,че стават по-големи,твърди и т.н.,даже намаляват : ))
    и аз така правя, скуби си ги по често

Да си изрусяваш космите е най-отвратителното и грозно нещо. Аз бих те посъветлала за лазерна епилация. Не е много скъпо и си заслужава. А ако въобще не ти се дават пари тогава можеш да отидеш на козметик.

Момиче съм аа козметичката наистина ли ги маха трайно да не започнат да растат още по-бързо

До козметичка ги махам всяка седмица не взема много,взема 6 лв за вежди и мустаци значи само за мустаци около 2 лв - това е най-добрия вариянт и напротив не стават по-трърди и големи като ги махаш често даже намаляват

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Като за начало отивай няколко пъти на козметик..След това мисля,че и сама ще се справиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    пфф аз сама се оправям-с пинцетка и готово-една седмица си свободна-а и спр много намаляват,не е верно,че стават по-твърди и бляляля
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

О,с пинцета изобщо не е решението! ВЕднъж от едната страна не ми се махнаха и ги изскубах и сега там са ми по-черни и по-си личат..защо е така..от едната страна не ми личат толкова,а от другата си личат.. зашо? при положение,че ги махам еднакво ужас.. а козметичката също с лентички ли ги маха? мм а това с лазерната епилация колко е скъпо..и има ли някой,ползвал такава епилация,ако има,нека пише!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sladkyizkushenie
    О,с пинцета изобщо не е решението! ВЕднъж от едната страна не ми се махнаха и ги изскубах и сега там са ми по-черни и по-си личат..защо е така..от едната страна не ми личат толкова,а от другата си личат.. зашо? при положение,че ги махам еднакво ужас.. а козметичката също с лентички ли ги маха? мм а това с лазерната епилация колко е скъпо..и има ли някой,ползвал такава епилация,ако има,нека пише!
    уаау на мен пък ми намаляха драстично от пинцета,а лазера не е от най-евтините решения
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Козметик,няма да ти вземе повече от 1-2 лв.,само не ги изрусявай-ужасно е
    Просто аз

Цените за лазерна епилация са около 25-30 лева за процедура (горна устна). Ще са необходими няколко процедури, но след това поне няколко години няма да имаш проблеми свързани с нежелани косми.

Супер фен Аватара на cookie_master
    тъкмо и аз щях да пускам тема за това
    мен козметичката ми каза,че най-добре е с лазерна епилация.та се чудя дали някой може по-подробно да ми разясни какво представлява процедурата,боли ли,има ли след това зачервяване,рани и разни такива неща?
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Иди на козметик,или в къщи ги махай с лентички за мустачки от аптеката

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    някъде четох ,че могат да се махат и с конец ,но не беше обяснено как.Някои ако знае да напише или ако има клипче да сложи

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    някъде четох ,че могат да се махат и с конец ,но не беше обяснено как.Някои ако знае да напише или ако има клипче да сложи
    На мен ми ги махат с конец,но сама не бих рискувала
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    На мен ми ги махат с конец,но сама не бих рискувала
    а как така с конец?

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Ами с конец май беше някво да го завъртиш приближаваш го до космите и ги скубе ама ЯКО! Не мисля, че е един от най-добрите начини за премахване на косъмчета.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ^До колкото съм чувала с конеца намаляват и даже изчезват напълно )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си