значи имам следният ОГРОМЕН проблем.. просто така ми се сваля самочувствието,че дори ме е срам да разговарям,прекривам ги и е ужасно.. имам мъхчета или мустачки не знам как йм се казва по-точно..таа през 2/3 месеца ги махам с лентички,те за най0много 5 дена ги няма и отново порастват същите,кажете ми как мога да ги махна завинаги и не искам да е скъпо много ви моля,помогнете ми! там за лазер ли да е,не знам прекалено е скъп,май![]()
ходи на козметичка да ти ги маха. 2-3 максимум лв е, ще ти ги махне добре и поне на мен не ми растат ооло 3 седмици![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
само не си ги скуби,махай или там квото правиш освен ако не си с тъмна кожа.По-добрия вариянт е да си ги боядисаш..в смисъл руси..няма да си личи толкова колкото ако ги скубеш..защото бях чела в една книга че почват да растат по-бързо и по твърди,голями..![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Ами да нали така се образува брадата... освен, ако не е момиче, тогава не мога да помогна :ДПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Аз ги махам с лентички и поне 1-2 седмици после не се занимавам с тяхА ти как през 2-3 месеца? Трябва по-често...
Не е вярно,че стават по-големи,твърди и т.н.,даже намаляват : ))
Шофирай разумно - стигни жив!
Козметик,няма да ти вземе повече от 1-2 лв.,само не ги изрусявай-ужасно е![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
и аз така правя, скуби си ги по честоПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Да си изрусяваш космите е най-отвратителното и грозно нещо. Аз бих те посъветлала за лазерна епилация. Не е много скъпо и си заслужава. А ако въобще не ти се дават пари тогава можеш да отидеш на козметик.Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Момиче съмаа козметичката наистина ли ги маха трайно
да не започнат да растат още по-бързо
![]()
До козметичка ги махам всяка седмица не взема много,взема 6 лв за вежди и мустаци значи само за мустаци около 2 лв - това е най-добрия вариянт и напротив не стават по-трърди и големи като ги махаш често даже намаляват![]()
Като за начало отивай няколко пъти на козметик..След това мисля,че и сама ще се справиш![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
пфф аз сама се оправям-с пинцетка и готово-една седмица си свободна-а и спр много намаляват,не е верно,че стават по-твърди и бляляля![]()
О,с пинцета изобщо не е решението! ВЕднъж от едната страна не ми се махнаха и ги изскубах и сега там са ми по-черни и по-си личат..защо е така..от едната страна не ми личат толкова,а от другата си личат.. зашо?при положение,че ги махам еднакво
ужас.. а козметичката също с лентички ли ги маха? мм а това с лазерната епилация колко е скъпо..и има ли някой,ползвал такава епилация,ако има,нека пише!
![]()
уаау на мен пък ми намаляха драстично от пинцета,а лазера не е от най-евтините решенияПървоначално написано от sladkyizkushenie
Първоначално написано от billytalent
Просто аз
Цените за лазерна епилация са около 25-30 лева за процедура (горна устна). Ще са необходими няколко процедури, но след това поне няколко години няма да имаш проблеми свързани с нежелани косми.
тъкмо и аз щях да пускам тема за това
мен козметичката ми каза,че най-добре е с лазерна епилация.та се чудя дали някой може по-подробно да ми разясни какво представлява процедурата,боли ли,има ли след това зачервяване,рани и разни такива неща?
МОМИЧЕ!
Иди на козметик,или в къщи ги махай с лентички за мустачки от аптеката
някъде четох ,че могат да се махат и с конец ,но не беше обяснено как.Някои ако знае да напише или ако има клипче да сложи![]()
На мен ми ги махат с конец,но сама не бих рискувалаПървоначално написано от dqvolcheto9
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
а как така с конец?Първоначално написано от billytalent
Ами с конец май беше някво да го завъртиш приближаваш го до космите и ги скубе ама ЯКО! Не мисля, че е един от най-добрите начини за премахване на косъмчета.![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
^До колкото съм чувала с конеца намаляват и даже изчезват напълно)
Pain is inevitable. Suffering is optional.