.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Объркан

Объркан

От 1 година горе долу живея в чужбина.. Ще си кажете какво пък щом не е в Българиа пак добре - е не е така. Свикнал съм на друг манталитет, държание, изрази етц и немога да си намеря приятели. Естествено, че в у-ще имам псевдо приятели, защото съм по здрав такъв и те движат с мен ама нищо не им разбирам е човече. Не съм излизал навън с приятели откакто съм тука... забивам вече...Градчето е малко - няма много места на които да отидем при евентуално намиране на компания. Свикнал съм мола кино етц тука освен боулинг друго няма, така че и да си намеря приятели кел файда. Мисля това лято да се връщам към България, но се колебая приятелите и не толкова луксозен живот или лукс, но с всичкото това което описах понагоре ( да си стоя само в нас и да садвам още 3-4 години ).Осъзнавам, че тук ще е много по - добре ако взема образование, но не ми пука честно казано Айде стига толкоз, че ми се доспа 4:32 сутринта е

Съжалявам ако има грешки позабравям българския вече ;д не съм много сигурен дали темата е за тука, но както и да е ! Имах нужда да споделя с някой.
    Everything it`s possible !

Повече от фен
    В никакъв слуай не се връщай в България! Обучението ти е по-важно. Ми нз ако наистина си чувстваш некомфортно в градчето в което си в момента просто се премести в по-голям град, с мол, кина... и там сигурно по-лесно ще си намериш приятели и по ще има какво да правите, но в никакъв случай не си идвай в България!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от fogdog
    В никакъв слуай не се връщай в България!

Хем ще научиш език, хем ще живееш добре. Потърпи. На много хора им се иска да имат такъв шанс. А и не ми се вярва ако се върнеш старите ти приятели да те чакат с отворени обятия... едва ли ще е същото.

Това, че няма много места, на които можете да отидете, не трябва да те спира да си търсиш приятели. Само не разбрах искаш да се върнеш в България за постоянн, нали, а не само за лятото? Ако е така, аз не бих се върнала(може би). Ще получиш по-добро образование, а и ти каза, че имаш познати(псевдо приятели). Ако толкова не си намериш компания може да излизаш с тях, щом ти е толкова скучно. А иначе томкова ли няма някой, който да ти допада?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Според мен по-добре остани в чужбина.Ако се върнеш в БГ,наистина,едвали ще е същото с приятелите,пък и можеш там да излизаш с познатите ти и да станете приятели.Образованието ти е много важно.Аз на твое място,бих си идвала в БГ само през лятото.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от fogdog
    В никакъв слуай не се връщай в България!

Хем ще научиш език, хем ще живееш добре. Потърпи. На много хора им се иска да имат такъв шанс. А и не ми се вярва ако се върнеш старите ти приятели да те чакат с отворени обятия... едва ли ще е същото.
    Аз уж подържам контакт с тях като ги питам все казват ела си :Д Пък и най - малкото ще си намеря нови.Да лятото мислех за постояно да си дойда, но незнам просто Писна ми да не разбирам какво ми казват Езика го мразя немисля, че искам изобщо да го уча... може би ако беше Англия или Америка бих останал, но Германиа. Ами блеккейс в цялото градче няма нито 1 българин, македонец или сърбин и честно казано не ми допадат.Това с преместването в друг град няма как да стане просто Мисля, че ще е най - добре да се върна лятото и тогава да реша.
    Everything it`s possible !

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Образованието ти е по-важно според мен.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ти явно не си запознат релано, в както се превърна България. Наистина се връщай. Незнам дали с труд си заминал, дали ти е пукало. Колкото и да ти е скучно в момента там, просто продължи напред. Остани там, учи, а с времето ще дойдат и приятелите.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

В никакъв случай не се връщай в България!
    Защо пък да не? Явно не му харесва там! Тук може да е мизерия, може да е анархия, ама така ни харесва на повечето!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си