Здравейте,
първо ще ви разкажа за себе си, а после и за проблема си.Живял съм 15 години в Полша с майка ми(може би си падам малко мамино детенце,знам ли..).Там нямах приятели, единственото ми занимание беше компютъра, с който от време на време поддържах връзка със приятелите си в България ( Всяко лято си идвах в България ).Там не ходех на училище,а учех с майка ми Български,Английски и Математика. От 1 година насам вече живея в България, уча тук и т.н. В училище ми беше много трудно от начало да си намеря приятели, но все пак имах 1 приятел,който познавах от преди това в моето училище и той до голяма степен ми помогна да намеря приятели.
Ето го и проблема ми ... след всички тези години прекарани в чужбина без приятели,приятелка аз незнам как да се държа с момиче,което харесвам. В момента харесвам едно момиче от училище. Преди 3-4 дена бяхме навън заедно и с други хора, тя по принцип не излиза с наща компания, но беше с нас тогава. Не сме си говорили много ( аз и няма за какво много да и говоря). Вчера пък спах у тях, тя се обадила на моя най-добър приятел, за който писах по-горе и той ме викна да ходя с него. Прекарахме си забавно, това общо взето беше най-хубавата ми вечер в живота (естествено не е станало по-специално). Сега по цял ден мисля, незнам какво да правя, никога дори и не съм се опитвал да заговоря момиче, незнам какво да и кажа, а също така и незнам какво ще стане ако тя не ме харесва ( тя има много приятели в училище ... ако се разчуе ще потъна в земята от срам). Моля ви , помогнете ми