- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Canon MP190
Начи напълних касетите на принтера и ги сложих както е дадено в раководството но ми изписва че касетите са празни.. Искъм да попитам как се рестартира принтера защото от мястото кадето ги напълних ми казаха да го рестартирам от някакво копче на принтера..![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Поразгледай го по-добре и все пак трябва да има в ръководството показано това копче ...Първоначално написано от Norty
редакт. Сега потърсих в нета ,виж ТОВА.Това е буквален превод от Google.Инак страницата е на Английски.Да беше на немски бих ти помогнал![]()
До колкото разбрах ,натисни два пъти ботона за старт и го задръж![]()
When the Power is lit, press the Stop/Reset button two times while pressing and holding the Power button.
П.П.Успех.Дано да се получи ...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Тва не помогна нещоИли не го правя както трябва друго нещо да знаете ??
- Самурай Джак
Сигурен ли си ,че си сложил правилно касетите.Провери пак...Първоначално написано от Norty
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Аз имам 210. Натискай бутона за стоп за 15 секунди и ще се орапви това. Или пък беше бутона за копиране...Де да знам, пробвай ги сичките![]()
Lexynnka
Така или иначе това бутонче трябва да излезе на яве...Първоначално написано от L0ST
П.П.Аз нямам принтер![]()
Нищо не помогна..
- Самурай Джак
Я пробвай така:
http://www.yoreparo.com/foros/files/mp190_211.jpg
Бутона, който е заграден го задръж за 10 секунди.